Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ 10 ΔΙΣ


karouzos
Tρία είναι τελικά τα ακίνητα που έχει αγοράσει η εταιρεία real estate του Ιωάννη Καρούζου στην πόλη της Πάτρας, που σύμφωνα με πληροφορίες προέρχονται από την κατάθεση του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, o οποίος εμπλέκει σε υπόθεση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τους πρώην υπουργούς Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη, αλλά και τον σημερινό πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κ. Λιβανού, οι αγοραπωλησίες γίνονταν μέσω της κτηματομεσιτικής εταιρίας του Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος είναι κουμπάρος του Μεϊμαράκη.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας επαγγελματιών ακίνητης περιουσίας κ. Κώνσταντίνο Κοπανιτσάνο, η εταιρεία έχει αγοράσει δύο ακίνητα "φιλέτα" στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και ένα ακίνητο γνωστής οικογένειας στα Υψηλά Αλώνια.

Η εταιρεία του κ. Καρούζου αγόραζε αυτά τα ακίνητα δελεάζοντας τους πωλητές προσφέροντάς μεγαλύτερο ποσό από όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους αγοραστές, σε συνεργασία με ελληνική τράπεζα.

Μάλιστα, μετά την αγορά είχε πάντα βρεθεί και ο ενοικιαστής για να εκμεταλλευθεί τα ακίνητα.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Κοπανιτσάνος έγινε γνώστης της αγοραπωλησίας, χωρίς όμως να έχει εμπλακεί η δική του εταιρεία σε αυτήν.

pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: