Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΝΑΡΠΑΣΤΗ Η ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!


vouli batsoi
Όπως σας έχει από μέρες ενημερώσει το Makeleio.gr, μετά την εξαγγελία Δένδια ότι αποσύρονται πολλοί από τους αστυνομικούς που φυλάνε τους βουλευτές, έχει γίνει πανηγύρι! Ήδη, οι 200 από τους 300 εθνοπατέρες έχουν ζητήσει να εξαιρεθούν, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας, εν΄ όψει των νέων σκληρών μέτρων.

Συγκεκριμένα, ειδικά εκπαιδευμένοι στο Ισραήλ σεκιουριτάδες υπόσχονται στους έλληνες βουλευτές σίγουρη προστασία μετά και το... κενό που άφησαν πίσω τους οι «πατροπαράδοτοι» αστυνομικοί- συνοδοί.

Εν ολίγοις, εταιρεία σεκιούριτι έστειλε επιστολή στους 300 της Βουλής για να τους ενημερώσει σχετικά με τις... ειδικές προσφορές τους για τους βουλευτές. Ίσως επειδή η εταιρεία ψυχανεμίστηκε ότι ορισμένοι βουλευτές μετά την απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να αποσύρει τους συνοδούς ασφαλείας νιώθουν... αβοήθητοι.

Η προσφορά αφορά σε ειδικά εκπαιδευμένους στο Ισραήλ σωματοφύλακες που ξέρουν από ασφάλεια VIP προσώπων και τη δυνατότητα οι σωματοφύλακες να φέρουν τα όπλα που τα μέλη του κοινοβουλίου κατέχουν νόμιμα.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: