Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ (ΠΑΝΩ ΤΗΣ)!


"ΜΑΚΑΡΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜ.... ΜΑΥΡΟΣ" - Ακραίος και αισχρός ρατσισμός κατά των Ελλήνων απο κάποια...Λένα Κιτσοπούλου

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ''ΚΥΡΙΑΣ'' ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ...ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ.
Ενα απόσπασμα από κείμενο που δημοσιεύτηκε στο ένθετο της ''Ελευθεροτυπίας''[που αλλου] με τον τίτλο ''κοντέινερ'' (Τεύχος 2, 7 Δεκεμβρίου 2009), που προσπαθεί να μας πεί πόσο ρατσιστές είμαστε εμείς οι Έλληνες.Διαβάστε το απίστευτης κακίας κείμενο που δείχνει οτι η γυναίκα δεν πάει καλά.Ο καθένας βγάζει τα συμπλεγματά του όπως νομίζει.
[...] Οι Έλληνες μοιάζουν μεταξύ τους, επειδή ακόμα δεν μάθανε να ανακατεύονται με άλλες φυλές. Είναι ακόμα ρατσιστές και θέλουν να διαιωνιστεί η δική τους φάτσα, ο δικός τους κώλος, κι ας είναι δυο επι δυο, δεν έχει σκεφτεί ποτέ ο Έλληνας πατέρας ''μακάρι την κόρη μου να τη γαμούσε ένας ωραίος μαύρος, να βγεί το εγγονάκι μου ωραίο.'' Όοοχι. Προτιμάει να διαιωνίσει την φάτσα, προτιμάει το εγγονάκι του να γίνει 1,50 μ. στο ύψος, αλλά να του μοιάζει. Στ' αρχίδια του αν το εγγονάκι δεν θα παίξει ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του σχολείου, αρκεί να του μοιάζει. Να πάρει και το όνομά του. Δεν πα να τον λένε και Παπάρα. Δεν έχει σημασία. Και το εγγόνι θα λέγεται Παπάρας. Οι Παπάρηδες πρέπει να διαιωνίζονται.[...]

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ OLYMPIA.GR

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 


ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ "ΠΗΔΙΟΤΑΝ" ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!!!

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ είπε...

Αθήνα, 18 Αυγούστου, 2012
Είμαι Έλληνας πατέρας, στην Ευρώπη
ουδείς πιστεύει ότι δεν είμαι "Ευρωπάιος", στη Γερμανία μου μιλάνε κατ΄ ευθείαν γερμανικά στην Αγγλία αγγλικλά κ.ο.κ., μόνο στην Ισπανία ξεραθήκανε όταν τους είπα σε ισπανικά με μεξικανική προφορά, λόγω εξαετούς διαβίωσης και σπουδών στο Μεξικό, ότι είμαι Έλληνας, γι΄ αυτούς έμοιαζα τουλάχιστον με "δυτικοευρωπαίο, το σχόλιο τους ήταν: pero ud pareze aleman (μα εσείς μοιάζετε Γερμανός), η απάντηση μου ήταν ότι και τα γνήσια - οικολογικά με τα μεταλλάγμένα, πολλές φορές, εξωτερικά μοιάζουν.
Όσο για το γυιό κου είναι και δίμετρος και άθλητής, με επίσης εξαιρετικά "ευρωπαϊκή" εμφάνιση.
Αλλά σαβούρα, μη γνήσια και αρνησίπατρι, ανεξάρτητα εθνικής καταγωγής και φυλής, δεν πλησιάζει, ούτε για συζήτηση, καίτοι ο κόσμος γέμισε από ζητιάνες του παίους, και επ΄ αμοιβή παντοιοτρόπως εκδιδόμενες (διανοητικά, πνευματικά κλπ) όπως η περί ου ο λόγος, για την κόρη της, αν έχει, δεν γνωρίζω.
Από Αφρική γνωρίζω καλλίτερα από πολλούς κουλτουριαζόμενους, λόγω τριετούς διαβίωσης στο Κογκό και λόγω εργασίας συχνών ταξιδιών σε όμορες χώρες, κάθε χώρα έχει μια πολιτισμένη και πεπαιδευμένη μειονότητα, που προσπαθεί σε ένα πολιτικό, πολιτισμικό, κοινωνοικό, οικονομικό, φυλετικό (tribal), διανοητικό και ηθικό χάος, αλλά μην παραμυθιαζόμαστε, η πλειονότητα απέχει αιώνες από τους μορφωμένους, ζουν ως παρίες, αποκομμένοι από τις ηθικές και κοινωνικές τους αξίες, υπό οικτρές συνθήκες στις πόλεις, εκεί δυστυχώς, μεγάλο μέρος, γεμάτοι τοτεμικά κατάλοιπα, χάνουν τις λίγες αξίες, η αγωνία της επιβίωσης , η εκμετάλευση, η υποταγή σε τοπικούς "ισχυρούς", που τρέμουν μπροστά σε ισχυρότερους, φθείρει, αλλοιώνει, αλλοτριώνει, εδώ υπάρχουν και ερωτικά ενδεείς, ζητιάνες/οι του παίους, που καφουρογαμούν, γι αυτές/ους το παν είναι ένας, όσο το δυνατόν, υπάκουος ζωντανός δονητής, εξ΄ άλλου αυτές/οι διαθέτουν τοκεφάλαιο.
Όσο για τη βελτίωση των απογόνων από απόψεως ύψους κι εμφάνισης υπάρχουν οι εκ βορρά λαοί, πολύ πιό εμφανίσιμοι από πολλούς Αφρικανούς, δεν βλέπω τη μονομερή προτίμηση να ευσταθεί χωρίς υστεροβουλία.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Στασινός