Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Εάν είναι σταθεροί σε ένα πράγμα στην αριστερά, αυτό είναι η τουρκολαγνεία τους!


kouvelisΜπορεί η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ να μας έχει μάθει ότι μπορεί να έχει δύο-τρείς διαφορετικές απόψεις για κάθε ζήτημα. Μπορεί άλλα να λέει η χ συνιστώσα, άλλα ο ψ βουλευτής και άλλα ο πρόεδρος του κόμματος. Κάπως έτσι είναι και η κατάσταση στην ΔΗΜΑΡ. Αντιμνημονιακή προεκλογικά, μέρος της κυβέρνησης μετά, άλλοτε ψηφίζει τους νόμους, άλλοτε τα μέλη της λένε ότι δεν θα ψηφίσουν και ούτω καθ' εξής.
Εάν όμως σε κάτι σύμπασα η αριστερά, από αντιεξουσιαστές, μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική ΔΗΜΑΡ είναι σταθερή, αυτό είναι η άκρατη τουρκολαγνεία της.

Διαβάστε Δελτίου Τύπου που απέστειλε η ΔΗΜΑΡ, για να πανηγυρίσει για την προώθηση της ... Ελληνοτουρκικής φιλίας, από τους βουλευτές του κομματός: "Μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη των σχέσεων των κοινοβουλίων Ελλάδας – Τουρκίας ανέλαβαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός και Νίκη Φούντα, στη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σμύρνη.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης οργάνωσε μεγάλη αποστολή επιχειρηματιών, δήμων και πολιτικών στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Σμύρνης με σκοπό την βελτίωση των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες και κυρίως την ανάπτυξη κοινών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι δύο Έλληνες βουλευτές της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκαν με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος AKP Hamza Dag και Ali Aslik και συμφώνησαν να αναλάβουν κοινές πρωτοβουλίες για την ανασύσταση μεικτής κοινοβουλευτικής επιτροπής φιλίας Ελλάδας – Τουρκίας που δεν λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Σημειώνεται ότι οι Τούρκοι βουλευτές στις επαφές που είχαν με τους Έλληνες συναδέλφους τους , ζήτησαν συνεργασία για τα θέματα των οικονομικών μεταναστών χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα και κυρίως για τη δημιουργία χώρων φιλοξενίας και στην Τουρκία όπου θα καταγράφονται οι εισερχόμενοι μετανάστες και θα προωθούνται πίσω στις πατρίδες τους.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός και η Νίκη Φούντα υποστήριξαν επίσης τις συναντήσεις των Ελλήνων δημάρχων των Ιωαννίνων Φιλ. Φίλιου και των Γιαννιτσών Γρ. Στάμκου, με ομολόγους τους από την Σμύρνη, όπου συζητήθηκαν πέρα από τα διμερή θέματα και ειδικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των τοπικών αγορών στις ελληνικές πόλεις."

Όπως διαβάζετε κανένα πρόβλημα δεν έχουν οι της ΔΗΜΑΡ, να τα λένε με τους βουλευτές του ισλαμιστικού κόμματος της Τουρκίας, δηλαδή του AKP. Φαντάζεστε εδώ να τους καλούσε σε διάλογο κάποιο φανατικό χριστιανικό κόμμα; Τι θα τους είχαν σούρει;Από εκεί και πέρα, τα γνωστά, εμπόριο και φυσικά η επιτροπή "φιλίας"!

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια: