Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη συναυλία Γαλάνη – Βίσση για την οικονομική ενίσχυση των Γαλάνη – Βίσση


Το Aman To Mati Mou, διαμέσου της θυγατρικής “AmanToMatiMou Entexna Psiloaristera Epidotoumena Theamata Ltd” προσανατολίζεται στο να διοργανώσει μεγάλη συναυλία με την συμμετοχή των αγαπημένων μας καλλιτεχνών Δήμητρα Γαλάνη και Άννα Βίσση.
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των απόρων καλλιτεχνών, Δήμητρας Γαλάνη και Άννας Βίσση.

Είναι μια πρώτη αντίδραση στην είδηση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και αφορά τις δεδηλωμένες αμοιβές γνωστών αοιδών. Σύμφωνα με τη λίστα που βγήκε στην δημοσιότητα, η Άννα Βίσση to 2009 δήλωσε στην εφορία εισοδήματα 3.223 ευρώ ενώ η Δήμητρα Γαλάνη εισοδήματα 6.753 ευρώ.

Όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από τον Γολγοθά που περνούν οι άπορες καλλιτέχνιδες αλλά – κυρίως – με την δύναμή τους να κρατούν κρυφό το προσωπικό τους δράμα τους και τη φτώχεια που τους δέρνει.

Μια πρόχειρη ματιά στη λίστα είναι αρκετή για να ανακαλύψει ο αναγνώστης 3 πράγματα:

1. Όσο πιο “έντεχνος” καλλιτέχνης τόσο πιο “φτωχός”.

2. Τα μεγαλύτερα κορόϊδα του καλλιτεχνικού χώρου είναι μακράν οι Πασχάλης Τερζής, Νότης Σφακιανάκης και Γιάννης Πλούταρχος που χάλασαν την πιάτσα δηλώνοντας τα κολοσσιαία έσοδά τους. 

3. Για να τα φτάσει η Δήμητρα Γαλάνη τα εισοδήματα των τριών ανωτέρω, θα πρέπει να εργάζεται για τα επόμενα 320 χρόνια. Η δε κυρία Βίσση θα πρέπει να φτάσει περίπου στην ηλικία των 510 ετών (όχι οτι απέχει και πολύ).

 amantomatimou

Δεν υπάρχουν σχόλια: