Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΑΘΡΟΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

 

Οι συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτών ουσιών έγιναν χθες και το Σάββατο, από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων...

Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, προχθές το απόγευμα, συνελήφθη 50χρονος από την Αλγερία, κατηγορούμενος για κατοχή, διακίνηση & εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Όταν είδε τους αστυνομικούς να πλησιάζουν, ο 50χρονος έριξε στο έδαφος πέντε συσκευασίες με χασίς καθαρού βάρους 7,5 γραμμαρίων ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ποσότητα χασίς  βάρους δύο γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στο σπίτι στο οποίο μένει με έναν 30χρονο συμπατριώτη του, βρέθηκαν και κατασχέθησαν:
Χασίς 176 γραμμαρίων, 112 κενές νάιλον συσκευασίες, ίδιες με εκείνες που χρησιμοποίησε ο 50χρονος για τη μεταφορά του χασίς, το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών,
ένα πλαστό Δελτίο Ταυτότητας άλλης Χώρας με φωτογραφία του συλληφθέντα, ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος συγκάτοικός του απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται, ενώ σε βάρος του έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος εμφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων από Ανακριτή Χανίων για άλλη υπόθεση αρκωτικών.

Επίσης χθες το απόγευμα, στα Χανιά, συνελήφθη ένας Αλγερινός 21 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ακατέργαστο χασίς βάρους 3,4 γραμμαρίων σε δύο συσκευασίες και πέντε χάπια ναρκωτικά, χωρίς απαιτούμενη ιατρική συνταγή.


Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: