Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΦΑΝΕΡΟΙ(ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ)ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ


kolonaki-voulgarakis1
(Μέσα στο δρόμο. Σαν Αλβανός, ο φρουρός του Βουλγαράκη)
O κ.Γιώργος Βουλγαράκης είναι κατά την εκτίμηση μας ένας από τους πιο αποτυχημένους Έλληνες πολιτικούς. Δεν τον ξέρουμε, δεν μας ξέρει, δεν θέλουμε παρτίδες μαζί του. Από την άλλη δεν μας διακρίνει και εμπάθεια για τον βίο και την πολιτεία του. Όμως το να πίνει αραχτός και light καφεδάκι, στη 1.30 το μεσημέρι, σε γνωστό καφέ του Κολωνακίου και να είναι ακροβολισμένοι δύο αστυνομιοί φρουροί(τόσους είδαμε, θεωρούμε ότι έχει περισσότερους)για να φυλάνε τα έρημα, ε, αυτό είναι πρόκληση;

Ο ένας όπως παρατηρείτε είναι σε απόσταση από τα τραπέζια. Φοράει μπλε φανελάκι και ...έχει το νου του. Ο άλλος είναι στα τραπέζια(δεν διακρίνεται)και κάθεται δίπλα του. Δεν θελήσαμε να δημοσιοποιήσουμε φωτογραφίες γιατί δίπλα στον κ.υπουργό, καθόταν η σύζυγος του. Η συμβολαιογράφος Πελέκη. Και θα τους...ταράζαμε την οικογενειακή τους γαλήνη, ειδικά τώρα που λένε ότι ξανάσμιξαν(δεν μας αφορά ο ιδιωτικός τους βίος).

Γιατί ο κ.Βουλγαράκης να έχει δίπλα του 2 φανερούς αστυνομικούς δηλαδή 4-6 το 24ωρο μόνον στο δρόμο; Πόσους έχει σπίτι του;

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο κ.Δένδιας "ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την υλοποίηση του μέτρου της αποδέσμευσης αστυνομικών από τη φρούρηση πολιτικών και άλλων προσώπων, με την εξέταση από την αρμόδια Επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας των αιτημάτων εξαίρεσης από το μέτρο αυτό, όπως προβλέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ 100/2012), το οποίο υπογράφηκε πρόσφατα από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια.

Σύμφωνα με το ίδιο Προεδρικό Διάταγμα, οι αποφάσεις που εκδόθηκαν πριν από τη δημοσίευση του, για προστατευτική φύλαξη στόχων καθώς και για την προστασία Βουλευτών, Ευρωβουλευτών και Περιφερειαρχών, παύουν να ισχύουν μετά την παρέλευση αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι ημερών, η οποία εκπνέει σήμερα(χθες), εφόσον οι ενδιαφερόμενοι δεν υποβάλλουν εντός της προθεσμίας αυτής σχετικό αίτημα προστατευτικής φύλαξης στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.

kolonaki-voulgarakis2
(Στο βάθος ο ένας από τους δύο αστυνομικούς. Ο κύριος σε κοντινό πλάνο, δεν έχει σχέση με την υπόθεση)

Όπως έχει ανακοινωθεί, τυχόν αιτήματα εξετάζονται κατά περίπτωση, με κριτήρια αξιολόγησης την όποια υφισταμένη επικινδυνότητα και τον υπάρχοντα βαθμό απειλής.
Ρωτάμε λοιπόν τον κ.Δένδια:  Ο κ.Βουλγαράκης υπέβαλε αίτημα προς την επιτροπή για να εξαιρεθεί από την απόσυρση των φρουρών του; Και για ποιο λόγο; Πότε και σε ποιους; Ημερομηνίες. Για ένα μηχανάκι που είχαν παγιδεύσει έξω από το σπίτι του στην Δόξα Πατρί στο Λυκαβηττό; Πριν από 6 χρόνια; Για πόσο θα φυλάνε τον Βουλγαράκη; Μια ζωή; Για πόσο ο λαός θα πληρώνει τις συνοδείες των νεόπλουτων Βουλγαράκηδων; Γιατί ο Βουλγαράκης δεν πληρώνει αστυνομικούς από τη τσέπη του;

Και εαν υποθέσουμε ότι τους αποζημιώνει, γιατό τόσο πρόκληση σε δημόσια θέα;

voulgrarakis-peleki
Γιατί διασύρεται έτσι το αστυνομικό σώμα με "φιλιππινέζους" που παραφυλάνε σαν Αλβανοί στις γωνίες και μέσα στους δρόμους σαν κοινά ρεντίκολα.; Γιατί αρχηγέ της ΕΛΑΣ διασύρετε έτσι εργαζόμενους των 800 και 900 ευρώ; Ποιος είναι τελικά ο Βουλγαράκης; Ούτε βουλευτής.
Η έρευνα θα συνεχιστεί. Το είπαμε. Με ονοματεπώνυμα και φωτογραφικό αλλά και οπτικό υλικό. Εμείς δεν κάνουμε πίσω. Το είπαμε. ΌΛΟΙ. Και όταν λέμε όλοι εννούμε όλοι. Είμαστε παντού. Θα το διαπιστώσετε.

Κάποιοι που νόμισαν ότι θα κοροιδέψουν τον πολίτη, θα εκτεθούν. Ανεπανόρθωτα.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: