Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Κομοτηνή: Οι ένστολοι βγήκαν στους δρόμους με φέρετρα!

 Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στους μισθούς τους αλλά και τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών τους...

Επιστρατεύοντας ακόμη και ένα φέρετρο διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Τρίτης (18-09-2012) οι ένστολοι της Περιφέρειας ΑΜΘ, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή όπου πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις.
 
Οι ένστολοι που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στους μισθούς τους αλλά και τα καθημερινά λειτουργικά προβλήματα των υπηρεσιών τους που αποδομούν την απρόσκοπτη λειτουργία τους, συγκεντρώθηκαν και με το φέρετρο που κρατούσαν, θέλησαν να δείξουν ότι επιχειρείται από πλευράς της κυβέρνησης η  τέλεση της “κηδείας” των επαγγελμάτων τους.

Υπενθυμίζεται πως στις κινητοποιήσεις των ένστολων που ξεκίνησαν από τη Δευτέρα έδωσε το παρών και ο πρόεδρος της της ΠΟΑΣΥ κος Χρήστος Φωτόπουλος. Σύμφωνα με το thrakitoday, στη διαμαρτυρία συμμετείχαν αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες έχοντας ως σλόγκαν τους το “προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν”.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με νέες διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις από πλευράς των ένστολων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: