Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Πέθανε ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ στο δρόμο, αναζητώντας το νοσοκομείο που θα τον αναλάμβανε!!!

Ένας 48χρονος από την Αμαλιάδα, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στο ασθενοφόρο, αφού... άλλαξε πέντε νοσοκομεία και τρεις ειδικότητες γιατρών μέσα σε 13 ώρες.

Περιστατικό που καταδεικνύει με τον πιο τραγικό τρόπο στις ελλείψεις στα νοσοκομεία, τα «κενά» της υγειονομικής περίθαλψης στη χώρα...

Σύμφωνα με το patrisnews.com o άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους δικούς του ανθρώπους, με πρόβλημα στις αμυγδαλές και κοιλιακό άλγος.
Αφού έγιναν οι πρώτες εξετάσεις, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής οι γιατροί του έκαναν εισαγωγή στην παθολογική κλινική.

Ωστόσο το πρωί η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο, για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς στο νοσοκομείο Αμαλιάδας δεν εφημέρευε καρδιολόγος για να γίνει και καρδιολογική εκτίμηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά έγινε επικοινωνία με το νοσοκομείο του Πύργου, όπου ναι μεν εφημέρευε χειρουργός για χειρουργική εκτίμηση, ωστόσο δεν λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος για περαιτέρω εξετάσεις. 'Έτσι κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του ασθενή σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Πράγματι, ο ασθενής στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στο 409 Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο, για να εξεταστεί από καρδιολόγο και μία ώρα αργότερα, αφού έγινε καρδιολογική εκτίμηση, αναχωρούσε για το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», για να εξεταστεί από χειρουργό.

Μία εξέταση που δεν έγινε ποτέ, αφού την ώρα που το ασθενοφόρο έφθανε στην πύλη του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», ο 48χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: