Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Ασφαλιστική εταιρεία στη Φλόριντα, παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση απαγωγής από εξωγήινους, παράξενα πράγματα που δεν γνωρίζαμε ότι μπορούν να ασφαλιστούν

Μας αρέσει να νιώθουμε προετοιμασμένοι για καθετί, κάνουμε ασφάλιση ζωής, αυτοκινήτου, κατοικίας, κλπ. αλλά τι γίνεται αν μας απαγάγουν εξωγήινοι?
γιαυτή αυτή την περίπτωση η εταιρεία του Mike St. Lawrence στο Altamonte Springs της Φλόριντα, μας παρέχει ασφάλιση για απαγωγή από εξωγήινο.
Ασφάλιση είναι η ορθή οργάνωση ενός αποτελεσματικού τρόπου αντιμετώπισης αβέβαιης μελλοντικής οικονομικής ανάγκης.
Σήμερα, η ασφάλιση έχει εξελιχθεί σε επιστήμη. Με την ασφαλιστική μελέτη της οικογένειας ή της επιχείρησης, ο επαγγελματίας ασφαλιστικός σύμβουλος μπορεί να προσφέρει τέτοια ασφαλιστική κάλυψη που είναι ικανή να αποτρέψει οποιαδήποτε οικονομική ζημιά ή καταστροφή.
Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι, οι ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν ορισμένους πραγματικά περίεργους κινδύνους που σχετίζονται με περιουσιακά στοιχεία και δραστηριότητες.
ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα περίεργης ασφάλισης είναι ο David Beckham που ασφαλίζει τα πόδια του, ο Bruce Springsteen που ασφαλίζει τη φωνή του κλπ.
Η ασφαλιστική εταιρεία Sunlife (Over-50s insurance specialist) προσφέρει ασφάλεια για το μούσι (Beard insurance) σε οποιονδήποτε μόνιμο κάτοικο του Ηνωμένου Βασιλείου ηλικίας 18 ετών και άνω, με μόλις £ 3 το μήνα.
Αφού θεωρήθηκε σύμβολο σοφίας και αξιοπρέπειας, η γενειάδα δεν έχει πλέον την ίδια σημασία που είχε κάποτε.
Παρά το γεγονός ότι είναι λίγο περισσότερο από ένα αξεσουάρ μόδας, πολλά γένια είναι αρκετά iconic  ώστε οι χρήστες τους επιθυμούν να προστατεύσουν τη φήμη τους σε περίπτωση καταστροφής τους ( follicle-based )  σχετικός σύνδεσμος https://www.sunlife.co.uk/beard-insurance/
Η Lloyd's του Λονδίνου, η παλαιότερη,εξειδικευμένη και συνεχώς ενεργή ασφαλιστική αγορά στον κόσμο, συγκεντρώνει ασφαλιστές που καλύπτουν περιοχές διαφορετικές όπως πλοία, δορυφόρους, τα πόδια του David Beckham και γενικά ένα τεράστιο ποσό ασφαλιστικών δεδομένων.
μεταξύ άλλων...ασφαλίζει τα μαλλιά του προσώπου των πλουσίων και διάσημων.
Πρόσφατα, ο ZZ Top κιθαρίστας και frontman Billy Gibbons ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στο Fox 411 - το διασημότερο celebrity gossip branch" του αμερικανικού δικτύου ειδήσεων - ότι η εξειδικευμένη αγορά ασφαλίζει την γενειάδα του, αν και δεν  αποκάλυψε το ποσό.
Τελευταία η Lloyd’s έφτασε να ασφαλίζει τις γενειάδες 40 μελών, ενός συλλόγου ενθουσιωδών γενειάδας στο Derbyshire, από τη φωτιά και την κλοπή - αν και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το πώς μπορεί να κλαπεί μια γενειάδα.
(((((((((((())))))))))))))))))))
ο κίνδυνος απαγωγής από εξωγήινους και το γεγονός ότι υπάρχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο που καλύπτει θεωρητικούς συνωμοσίας από τέτοια απαγωγή, είναι ίσως η έκπληξη.
Η πρώτη εταιρεία που πρόσφερε την ασφάλιση, ήταν ο οργανισμός The Saint Lawrence, με έδρα το Altamonte Springs, Florida.
Η προσφορά αυτής της ασφάλισης ξεκίνησε το 1987, με την πολιτική ότι θα πληρώσει $ 10 εκατομμύρια (£ 7,6 εκατομμύρια) για τα θύματα  απαγωγών από εξωγήινους.
ο ιδρυτής της ασφαλιστικής εταιρείας Mike St Lawrence αποκάλυψε ότι ο κίνδυνος απαγωγής από εξωγήινους δεν θεωρείται αστείο από όλους, καθώς ήδη έχει ήδη εκδώσει πάνω από 20.000 τέτοια ασφαλιστήρια.
Η εταιρεία προσφέρει μια πολύ ασυνήθιστη υπηρεσία για όσους φοβούνται ότι έχουν απαχθεί από αλλοδαπούς.
Εάν οι εκπρόσωποι ενός εξωγήινου πολιτισμού στην πραγματικότητα σας μεταφέρουν στο διαστημικό σκάφος τους ή σε κάποιον άλλο πλανήτη και στη συνέχεια επιστρέψετε στη Γη, εσείς (αν έχετε τέτοια ασφάλιση) δικαιούστε όλες τις ιατρικές και ψυχιατρικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την αποκατάσταση. (esoreiter.ru)
Θα λάβετε επίσης ειδική αποζημίωση για τη γελοιοποίηση από άλλους. Είναι προφανές ότι πολύ λίγοι άνθρωποι θα πιστέψουν το άτομο που έχει απαχθεί από τους εξωγήινους , επομένως το πρόσθετο χρηματικό ποσό προορίζεται να ανακουφίσει την κατάσταση του ατόμου που οι σκεπτικιστές κοροϊδεύουν.
Εάν τα «πράσινα ανθρωπάκια» σας δημιουργήσουν επώδυνες εμπειρίες  και με κάποιο τρόπο βλάψουν την υγεία σας, το ποσό της ασφάλισης θα αυξηθεί ανάλογα με τη σωματική και ηθική βλάβη.
Φυσικά βασική προϋπόθεση για να λάβετε την ασφαλιστική αποζημίωση,
 είναι να αποδείξετε ότι οι εξωγήινοι σας απήγαγαν πραγματικά.
οι εκπρόσωποι του "St. Lawrence Agency, μιλάνε βέβαια για κακούς σκεπτικιστές, αλλά μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι οι ίδιοι δεν θα βιαστούν να πιστέψουν το λόγο ενός ανθρώπου.
Σύμφωνα με την πολιτική της ασφαλιστικής εταιρείας, οι αιτούντες θα πληρωθούν μόνο εάν καταφέρουν να περάσουν επιτυχώς από τεστ με ανιχνευτή ψεύδους  και να επιβεβαιώσουν την
ιστορία τους με βίντεο ή τρίτο μάρτυρα.
*********************************
 Η Lloyd's έχει ιστορικό ασφάλισης περιουσιακών στοιχείων ατόμων που φοβούνται ότι θα χάσουν τη δυνατότητα άσκησης τέχνης ή δεξιοτήτων χωρίς αυτά, η φωνή του Bruce Springsteen και τα πόδια του David Beckham είναι δύο από τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα.
Εξασφαλίζει όμως και ένα τμήμα σώματος που κάθε άνθρωπος επιθυμεί να προστατεύσει με κάθε κόστος - το πέος του.
Η εξειδικευμένη ασφαλιστική αγορά δεν θα εξασφαλίσει μόνο το πέος οποιουδήποτε.Αλλά για τον Βρετανό πορνοστάρ Keiran Lee, για τον οποίο η απώλεια αυτού του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου θα μπορούσε να καταστρέψει την καριέρα του, έκανε μια εξαίρεση.
Ο κ. Lee εξασφάλισε το μέλος του για 1 εκατομμύριο δολάρια (766.000 λίρες στερλίνες) - αλλά η πολιτική στρέφεται μόνο σε περίπτωση απώλειας από ατύχημα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καλύπτεται για τυχόν βλάβη που σχετίζεται με την εργασία που εκτελεί με το πέος του.
(αυτό το σπάνιο περιστατικό ήταν μέρος μιας διαφημιστικής εκστρατείας με επικεφαλής την UNDZ - εταιρεία ειδών ένδυσης του Μόντρεαλ που ειδικεύεται στο εσώρουχο. Η εκστρατεία συνεργάστηκε με την παλαιότερη ασφαλιστική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για να προσφέρει ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε κάθε άνθρωπο που αγόρασε περισσότερα από τρία ζευγάρια εσώρουχων, καλύπτοντας το πέος του για $ 50.000 σε περίπτωση που από οποιαδήποτε ατυχία αποκολληθεί.)
Το πρόγραμμα προώθησης ασφάλισης πέους τέθηκε σε εφαρμογή στις αρχές του 2014 και με 16.000 περιστατικά τραυματισμού ή απόσπασης πέους που αναφέρθηκαν παγκοσμίως κάθε χρόνο.
Η Monster Raving Loony Party, προσφέρει ασφάλεια ακόμη και για τη χαμένη κάλτσα.
η εταιρεία ρούχων Betabrand στο Σαν Φρανσίσκο, προσφέρει δωρεάν ασφάλιση για κάλτσες που διαρκεί ένα χρόνο, μετά την αγορά από τους πελάτες οποιουδήποτε ζευγαριού.
Ο δικτυακός τόπος της εταιρείας λέει ότι προσφέρει αυτή την ασφάλιση σε περίπτωση που μια κάλτσα "τραβηχτεί από το πόδι σας από ένα θυμωμένο σκυλί"
Προκειμένου να ζητήσουν ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τις κάλτσες, οι πελάτες πρέπει να στείλουν στην ομάδα της εταιρείας μια φωτογραφία selfie που να κρατούν την μοναδική τους κάλτσα με την subject line  "Βοήθεια, έχασα μια κάλτσα!"
Μετά από αυτό η εταιρεία στέλνει μια κάλτσα για να συμπληρώσουν πάλι το ζευγάρι τους.
ΠΗΓΉ
https://www.compelo.com/insurance/news/weird-insurance-penis-alien-abduction/
21-4-19
https://esoreiter.ru/index.php?id=0419/21-04-2019-084640.html&dat=news&list=04.2019

Δεν υπάρχουν σχόλια: