Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Μητέρα με malignant narcissism, δολοφόνησε τα δυο παιδιά της, για να πάρει λεφτά από την ασφάλεια ζωής

Αυστραλία, πολιτεία Queensland, μητέρα κατηγορείται ότι σκότωσε τα δυο ενήλικα ανάπηρα παιδιά της για να κερδίσει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρεία.
Προηγουμένως οι θάνατοι των παιδιών της είχαν αναφερθεί ως αυτοκτονίες.
Επίσης κατηγορείται για το βασανισμό του τρίτου παιδιού της -με βαριές σωματικές κακώσεις- μεταξύ του 2010-2017.
Η 51χρονη  Maree Mavis Crabtree συνελήφθη στο Coorparoo, μετά από εκτεταμένη αστυνομική έρευνα, με τη συμμετοχή των Gold Coast detectives και την ομάδα ανθρωποκτονίας, για το θάνατο της 18χρονης κόρης της και του 26χρονου γιου της, σύμφωνα με αποκάλυψη της "theaustralian".
Θα δικαστεί για δύο κατηγορίες για φόνο, δύο κατηγορίες για απάτη, για το βασανισμό της κόρης της και για ένοπλη ληστεία.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας ζούσε στο Brisbane.
Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το Σεπτέμβριο του 2012 η κα Crabtree δολοφόνησε την 18χρονη κόρη της Erin Crabtree στο Maudsland.
Στη συνέχεια, τον Ιούλιο του 2017, φέρεται να δολοφόνησε τον 26χρονο γιο της Jonathan Crabtree στην Upper Coomera.
Οι ντετέκτιβ της μονάδας έρευνας Gold Coast Homicide Investigation Unit ισχυρίστηκαν ότι από τον Μάρτιο του 2011 έως τον Αύγουστο του 2013 η κυρία Crabtree "απέκτησε ανέντιμο κέρδος για τον εαυτό της" με τη δόλια λήψη χρημάτων ύψους 567.863 δολαρίων.
Στη συνέχεια προσπάθησε να λάβει 125.000 δολάρια από μια Sunsuper Superannuation Death Benefit Policy  και $ 238.000 από μια Total Permanent Disability Claim..
Η κ. Crabtree κατηγορήθηκε επίσης για την ένοπλη ληστεία σε Southport Chemist στις 29 Μαρτίου 2015. (ανάγκασε το γιο της Jonathan να απειλήσει με μαχαίρι έναν χημικό για να πάρει όλα τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα φάρμακα Tramadol)
Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Mark Thompson είπε ότι η έρευνα ήταν σύνθετη.
Η κόρη και ο γιος της φέρεται να είχαν μακροχρόνιες σωματικές και ψυχικές ασθένειες.
η κ. Crabtree διαχειρίστηκε τη φαρμακευτική τους αγωγή για αρκετή χρονική περίοδο και επιδείνωσε πολύ την κατάστασή τους.

Επωφελήθηκε οικονομικά από τις ασθένειες των παιδιών της, αλλά και από το θάνατο τους.
Η κόρη της πέθανε πρώτα και ο ιατροδικαστής δέχτηκε ότι ήταν αυτοκτονία.

Η κα Crabtree έδωσε στην κόρη της μια υπερβολική δόση ναρκωτικών,  πριν φύγει με την υπόλοιπη οικογένεια σε κρουαζιέρα.
Ένας οικογενειακός φίλος ανακάλυψε το σώμα της.
Ο γιος της είχε εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και έγινε γνωστό ότι είχε εθισμό στα παυσίπονα.

Όταν πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά η αστυνομία αναφέρει ότι η μητέρα προετοίμασε το σημείωμα.
Η κ. Crabtree έχει ακόμη μια κόρη που επέζησε και υπέφερε επίσης από μια σοβαρή ασθένεια.
μετά την έναρξη της έρευνας της αστυνομίας για τους δυο θανάτους, η κόρη που επέζησε απομακρύνθηκε από τη μητέρα της και παρουσίασε σημαντική φυσική ανάκαμψη.

οι θάνατοι των παιδιών της συνέβησαν μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2012 και Ιουλίου του 2017.
στις 4 Σεπτεμβρίου του 2012 το πτώμα -σε αποσύνθεση- μιας 18χρονης γυναίκας βρέθηκε σε φυτεία Plantation Crescent στο Maudsland.
Πέρσι στις 18 Ιουλίου, φέρεται ότι το πτώμα του 26χρονου άνδρα βρέθηκε στην περιοχή του δικαστηρίου Fig Court, στο Upper Coomera.
Η 25 κόρη της που επέζησε δέχθηκε για αρκετά χρόνια σοβαρές επιθέσεις από τη μητέρα της που οδήγησαν σε σοβαρή σωματική και ψυχική βλάβη.
Σύμφωνα με το Daily Mail Australia, ένας φίλος του 26χρονου Jonathan Crabtree που δολοφονήθηκε από η μητέρα του Mavis Crabtree, δήλωσε ότι αγαπούσε τη μαμά του, με τρόπο που έκανε όλους να ανησυχούν...
μια άλλη μάρτυρας που επιθυμεί την ανωνυμία της, είπε ότι η Mavis Crabtree ούτε καν δάκρυσε, στην κηδεία της 18χρονης κόρης της Erin.
όλοι περιγραφουν τη φόνισσα, ότι ασκούσε έλεγχο από κάθε άποψη στη ζωή των παιδιών της.

πηγές 25-1-18
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5311009/Mother-accused-murder-bizarre-relationship-son.html
https://www.theaustralian.com.au/news/nation/queensland-mother-accused-of-murdering-adult-children-previously-thought-to-be-suicides/news-story/8d072998ea6c094a8582fbd7dc5c1ebc

Η περιγραφή προσωπικότητας της 51χρονης  Maree Mavis Crabtree
που ασκούσε απόλυτο έλεγχο στη ζωή των παιδιών της που κακοποιούσε και τελικά τα δολοφόνησε, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγωκεντρικό και χειριστικό άτομο -έκανε συστηματική ψυχολογική χειραγώγηση στα παιδιά της- με ψυχοπάθεια και ναρκισσισμό που με επιτηδειότητα διαστρέβλωσε την τρομακτική αλήθεια και παραπλάνησε ακόμη και τις αρχές.
Κακοποιούσε με σαδισμό τα παιδιά της και ήταν πρόθυμη να προκαλέσει σωματική βλάβη, ταπείνωση και τελικά το θάνατό τους για να αποκομίσει κέρδος από αυτό.
Η έλλειψη συνείδησης και συμπόνιας είναι φανερή σε κάθε φάση της δράσης της, ακόμα και στην κηδεία των παιδιών της.
Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα άτομο με κακοήθη ναρκισσισμό
(malignant narcissism) που εκδήλωσε αυτή την παράνοια με τρομακτικό, επικίνδυνο και αδίστακτο τρόπο.


σχετικό το δημοσίευμα μας στις 28-6-17
Κακοήθης ναρκισσισμός (malignant narcissism) ένα επικίνδυνο ψυχολογικό σύνδρομο, που παίρνει μορφή επιδημίας.Αν και δεν είναι ακόμη καταχωρημένο στο εγχειρίδιο ψυχικών διαταραχών ( DSM-V), ερευνάται και υπάρχουν 8 σημάδια-κλειδιά για την αναγνώρισή του. Πρόκειται για χειριστικά άτομα που καταστρέφουν την αντίληψή μας για την πραγματικότητα.
στη διεύθυνση
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/06/malignant-narcissism-dsm-v-8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: