Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Video: Ύψωσαν τις Eλληνικές Σημαίες στην Ακρόπολη!

Έλληνες, προφανώς στο άκουσμα της πρόσφατης είδησης μιας Ελληνίδας που ήθελε να βγάλει φωτογραφία στην Ακρόπολη με την ελληνική σημαία και της απαγορεύτηκε λόγω ενός νόμου που απαγορεύει να υψώνονται σημαίες σε αρχαιολογικούς χώρους (έγινε και σχετική "φασαρία"), ύψωσαν σημαίες ελληνικές στον Ιερό Βράχο της Ελλάδος και έψαλαν τον εθνικό μας ύμνο.

Βέβαια είναι να απορεί κανείς τι σόι νόμος είναι αυτός ποιος τον εμπνεύστηκε, και με πιο σκεπτικό. Δηλαδή οι αρχαιολογικοί μας χώροι δεν αποτελούν εθνικό έδαφος;

Η γαλανόλευκη μπροστά στο μεγαλείο του Παρθενώνα είναι αλήθεια πως είναι θέαμα πολύ όμορφο και πατριωτικό..Οι Έλληνες αυτοί αψήφησαν τον σχετικό νόμο, όπως θα δείτε στο κάτωθι βίντεο.

Εμείς, θα περιμέναμε να μπορούσε να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος, ώστε στους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ αρχαιολογικούς χώρους να μπορεί κάποιος να φωτογραφηθεί με το ιερό μας σύμβολο, τον Σταυρό..Φυσικά δεν εννοούμε να γίνονται τα αρχαία μας τουριστικές "ατραξιόν" αλλά μια φωτογραφία στα γαλανόλευκα του ουρανού και της θάλασσας δεν βλάπτει βρε "πατριώτες".

defencenet

2 σχόλια:

Another day In the Paradise είπε...

Δε θα ήταν κακό να αναφέρετε ποίου πρωτοβουλία ήταν αυτό:
Του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ...ΣΥΜΝΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

HR