Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Ρατσιστικό μίσος! Μία ηλικιωμένη στο Μαρούσι, ένας ηλικιωμένος στην Σπάρτη, μέσα στα σπίτια τους δολοφονημένοι με βασανιστήρια. Ένα κράτος – Τσολάκογλου κάνει τον τροχονόμο στην ρατσιστική δράση των Βόσνιων SS.


20120831-192940.jpgΡατσιστικό μίσος. Αυτή είναι η εξήγηση όταν εξοντώνεις μία ανήμπορη γριούλα μέσα στο σπίτι της ενώ είναι δεμένη, ανήμπορη, φιμωμένη.

Έχεις πάρει τα λεφτά και την σκοτώνεις. Οικονομικό έγκλημα είναι η ληστεία. Η δολοφονία εντάσσεται σε έναν σχεδιασμό γενοκτονίας από φασιστικά γουρούνια που όπως οι παπούδες τους μισούν οτιδήποτε Ελληνικό.


Από τον ναζιστή Τσάμη που έσφαξε την έγκυο μέσα στον “Γερμανό” μέχρι τις εκατοντάδες περιπτώσεις όπου οι ισλαμοφασίστες κάνουν αυτό που έκαναν τα βοσνιακά SS στα Βαλκάνια. Βασανισμοί και δολοφονίες μέσα στα σπίτια των Ελλήνων.


Τα σπίτια που έπρεπε να είναι ΑΒΑΤΑ διότι οι πρόγονοι μας πολέμησαν αυτά τα ναζιστικά καθάρματα για να αφήσουν την πατρίδα ασφαλή και ελεύθερη.
Σήμερα το κράτος – Τσολάκογλου, επιτρέπει αυτή την σφαγή, έρμαιο συμφερόντων και
χρήματος.


Οφείλουμε πλέον να αντιδράσουμε. Η σφαγή γερόντων, η παραβίαση του οικιακού ασύλου, η ανυπαρξία του κράτους, ενεργοποιεί αυτόματα το σχετικό άρθρο του Συντάγματος.
Το ποιόν των υπάνθρωπων το ξέρουμε πολύ καλά. Όπως και τους Έλληνες συνεργάτες τους. Κανένας οίκτος, εδώ θα ξαναγκρεμίσουμε τον ναζισμό.

20120831-192732.jpg
20120831-192851.jpg  olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: