Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Τι έχετε να κρύψετε κύριε Τσίπρα και Γεωργιάδη από την ελληνική κοινωνία;


Το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής και η ταύτιση θέσεων Τσίπρα και Άδωνη Γεωργιάδη είναι άλλη μια απόδειξη για το πως βλέπουν το Κράτος οι πολιτικοί μας, ανεξάρτητος κόμματος. 

Ο Τσίπρας και ο Γεωργιάδης προτείνουν ο κάθε βουλευτής να κουβαλά μαζί του τους δικούς του μετακλητούς υπαλλήλους, οι οποίοι θα απολύονται ταυτόχρονα με την αποχώρηση για οποιοδήποτε λόγο του βουλευτή από την βουλή. 

Μέχρι τώρα το κάθε κόμμα άλλαζε όλον τον κορμό της διοίκησης, από τώρα και μετά θα αλλάζουν ως φαίνεται και όλοι οι υπάλληλοι. 

Ο λόγος που ο κάθε βουλευτής θέλει να κουβαλά μαζί του στην βουλή τους έμπιστους αυλοκόλακες του είναι γιατί φοβάται μην μάθει η υπόλοιπη κοινωνία τα ρουσφέτια και την διαπλοκή του. 

Αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τον πολιτικό μεσαίωνα, εδώ και τώρα, να απαγορευτεί σε όλους τους βουλευτές δημάρχους περιφερειάρχες να έχουν στο ιδιαίτερο τους γραφείο συγγενικά τους πρόσωπα. 

 Με νόμο να υποχρεωθούν να επιλέγουν τους  προσωπικούς γραμματείς-υπαλλήλους τους από το ήδη υπάρχων προσωπικό της κάθε υπηρεσίες το οποίο όμως υποχρεωτικά να το αλλάζουν και κάθε δύο χρόνια. 

Αυτό που ωθεί τον δήμαρχο ή τον πολιτικό να θέλει την κόρη του ή την ξαδέλφη του ως αιώνια γραμματέα του είναι το γεγονός ότι φοβάται να μην μάθει η υπόλοιπη κοινωνία τις ρεμούλες του.
Και μην μου πει κανείς ότι χρειάζονται όλοι αυτοί δικούς τους έμπιστους στα γραφεία τους για λόγους εθνικής ασφάλειας, γιατί θα τον πάρω με τις πέτρες. 

Νέαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: