Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες», λέει ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Rupert Everett
Ο Βρετανός πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Ο Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» και πολλών άλλων επιτυχιών, Rupert Everett, μίλησε στο περιοδικό των Sunday Times, όπου δήλωσε ότι «Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες. Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούν με αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Αυτή είναι απλώς η άποψή μου».
Ο Everett, ο οποίος αυτή την περίοδο παίζει, σε θεατρική παράσταση του Λονδίνου τον Oscar Wilde, εξέφρασε την άποψή του, μιλώντας για την στιγμή που γνώρισε τον τωρινό σύντροφό του στη μητέρα του, Sara, η οποία επίσης μίλησε για την ομοφυλοφιλία του γιου της. «Στο παρελθόν, έχω πει ότι μακάρι να ήταν straight ο Rupert και, μάλλον, εξακολουθώ να νιώθω έτσι. Θα ήθελα να έχει μία σύζυγο. Θα ήθελα να κάνει παιδιά. Είναι τόσο καλός με τα παιδιά, θα γινόταν υπέροχος πατέρας. Αλλά πιστεύω, επίσης, και ότι ένα παιδί χρειάζεται έναν μπαμπά και μία μαμά. Του το έχω πει και το έχει πάρει πολύ θετικά. Δεν θυμώνει μαζί μου. Απλώς μου χαμογελάει».
Ο ηθοποιός, και πρώην κολλητός της Madonna, συμπλήρωσε: «Δεν μιλάω εκ μέρους της γκέι κοινότητας. Για την ακρίβεια, δεν νιώθω ότι αποτελώ μέλος καμίας “κοινότητας”, με εξαίρεση το ανθρώπινο γένος. Και πιστεύω ότι έχουμε, ήδη, πάρα πολλά παιδιά σε αυτό τον κόσμο, οπότε καλό είναι να μην κάνουμε κι άλλα».
Την δήλωση αυτή του ηθοποιού, φυσικά, έσπευσε να σχολιάσει η βρετανική, γκέι κοινότητα, με τον εκπρόσωπό της, Ben Summerskill, να δηλώνει στην Telegraph: «Ο Rupert θα έπρεπε να βγαίνει έξω λίγο συχνότερα για να βλέπει, με τα ίδια του τα μάτια, τα γεγονότα. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν με γκέι γονείς υποφέρουν με τον τρόπο που μεγαλώνουν, ή ότι δεν αναπτύσσονται σωστά».
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Everett προκαλεί με τις δηλώσεις του. Μιλώντας για το ίδιο θέμα, ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το να επιθυμεί ένα γκέι ζευγάρι να αποκτήσει παιδιά είναι «εγωκεντρικό και ματαιόδοξο» ενώ, το 2009, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Michael Jackson, είχε δηλώσει ότι ο τραγουδιστής ήταν «ένα φρικιό που έμοιαζε με χαρακτήρα από το Shrek».
ΚΟ: Το 2009 ο Ρούπερτ Έβερετ είχε παραδεχτεί ότι η δημόσια ομολογία του ότι είναι ομοφυλόφιλος του κατάστρεψε την καριέρα.

1 σχόλιο:

ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΣΕΥΣ είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΠΕΡΣΕΥΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2011.02.14 00:00 ]

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ ~ ΕΚΤΡΟΦΕΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ - ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ~ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η νομοθετική κερκόπορτα που θα επιτρέψει μέσω νομοσχεδίου την υιοθεσία ορφανών παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια θα μετατοπίσει και θα καταστήσει υποκειμενική την κοινά αποδεκτή παραδοσιακώς και ιατρικώς ψυχολογική και ψυχιατρική απόδοση ότι το παιδί έχει την ψυχοσυναισθηματική ανάγκη για την ανάπτυξη και ωρίμανση του να μεγαλώνει αλληλεπιδραστικά παρουσίας ανδρός και γυναικός, ήτοι παρουσίας πατέρα και μητέρας με ιδανική περίπτωση και τους δύο φυσικούς του γονείς.

http://perseus.pa-sy-a.gr/2011/02/14/00-00/pa-sy-a_perseus_2011-02-14_00-00.htm