Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΗΔΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ!


luketa
Βγάζουν κλέφτες τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους στήνουν στον τοίχο με νέα φορολόγηση-λαιμητόμο!


Το είπαμε, ότι ο Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που εξελέγη Πρωθυπουργός για να εκτελέσει το πιο βρώμικο σχέδιο της τρόικας. Αυτό που θα δίνει την χαριστική βολή στους Έλληνες και την χώρα.
Τις τελευταίες ημέρες τα ΜΜΕ στοχοποιούν τους επαγγελματίες. Εμφανίζουν μερικές περιπτώσεις φοροδιαφευγόντων-φοροκλεπτών και με αυτές παίρνει η μπάλα τους πάντες. Μπαρ με εισόδημα 4500 ευρώ τον χρόνο, εστιατόρια με εισόδημα 6500 ευρώ, τραγουδιστές που δήλωναν ελάχιστα εισοδήματα κ.λ.π.

Έτσι, η κυβέρνηση αποφάσισε να θεσπίσει ...αντικειμενικά κριτήρια φορολόγησης κάτι που βεβαίως αποτελεί μνημονιακή ντιρεκτίβα. Θα καθιερωθεί ένα ελάχιστο φορολογητέο εισόδημα για κάθε επαγγελματία. Θα θεσπιστεί ενιαίος τρόπος φορολόγησης των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μορφή τους. Ατομικές επιχειρήσεις, ομόρρυθμες και ετερόρρυθμες εταιρείες θα μπουν όλες σε ένα τσουβάλι και όποιον πάρει ο χάρος. Έχεις ψιλικατζίδικο ή έχεις ανώνυμη εταιρεία; Θα βάζουν ένα πλαφόν κέρδους και θα φορολογούν τα μαγαζιά με βάση αυτό το πλαφόν το οποίο θα οδηγήσει σε νέα λουκέτα! Με φόρους δυσβάσταχτους, με εισφορές στο ασφαλιστικό ταμείο να μην μπορούν να τους καταβάλουν, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, όσοι απέμειναν ζωντανοί, είναι βέβαιον ότι οδηγούνται στον οριστικό θάνατο!

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: