Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα παιχνίδια της Άγκυρας στο Αιγαίο και η ...πρέπουσα Ελληνική απάντηση !

Προσπαθώντας να κρύψει την ντροπή αλλά τον θυμό των συγγενών των θυμάτων από την πτώση του Τούρκικου αεροσκάφους στα συριακά ύδατα και αφού με την συνδρομή του αμερικανικού σκάφους ναυτίλος ανασύρθηκαν οι σοροί των Τούρκων Πιλότων,
όπου διαπιστώθηκε οτι δεν φέρουν τραύματα αλλά απο ότι φαίνεται (έπεσαν απο το φόβο τους απο κακό χειρισμό ) προσπαθεί με την γνωστή Τούρκικη κουτοπονηριά να εξάγει το θυμό και αγανάκτηση εναντίον των Γκιαούρηδων!
 Στο χορό και η εφημερίδα Χουριέτ με την κόρη του νεκρού σμηναγού να αναζητά την σορό του πατέρα της σε ρόλο της Λειλά του μεσοπολέμου !
 
Διαβάζουμε πρίν απο ένα μήνα παντού !

Η σορός του σμηναγού Ναίλ Ερντογάν, όπως και το αεροπλάνο του που κατέπεσε στα ανοιχτά της Χίου κατά την διάρκεια αερομαχίας με ελληνικά μαχητικά στις 8/10/1996, μέχρι σήμερα δεν ανελκύθηκαν. Η υπόθεση της πτώσης του τουρκικού F 16 στις 8 Οκτωβρίου 1996 κατά τη διάρκεια αερομαχίας με ελληνικά μαχητικά έρχεται ξανά στην επικαιρότητα, μέσω της κόρης τους τούρκου πιλότου που χάθηκε.
Η Εβρίμ Ερντογάν-κόρη του σμηναγού Ναίλ Ερντογάν, στα 23 της πια στηρίζει τις ελπίδες της στο παγκοσμίως γνωστό ερευνητικό σκάφος Ναυτίλος. Μετά την ανεύρεση από το Ναυτίλος του καταρριφθέντος από την Συρία αεροπλάνου και των πιλότων, η Εβρίμ Ερντογάν ήρθε στο Μπόντρουμ και συναντήθηκε με τον πρόεδρος του BOSAV Τουφάν Τουρανλί. Η Ερντογάν δήλωσε : Ακριβώς 16 χρόνια η μητέρα μου, ο αδερφός μου και εγώ περιμένουμε να μας παραδώσουν την σορό του πατέρα μου. Ζητάμε βοήθεια από τους υψηλόβαθμους κρατικούς αξιωματούχους και από το Ναυτίλος. Ας μας διασφαλίσουν 16 χρόνια μετά να βρούμε τον πατέρα μας”,γράφει η Χουριέτ
 
Στα δικά μας τώρα ! Οι Τούρκοι εκτός των άλλων προσπαθούν να δείξουν στους συμμάχους τους ότι έχουν κυρίαρχο ρόλο στη περιοχή και μπορεί το PKK να τους αφανίζει τους στρατιώτες στην ΝΑ Τουρκία, μπορεί η Συρία άν και μάχεται μήνες τώρα όλους τους μισθοφόρους του πλανήτη μισθωμένους από το Ισλάμ και τους μουλάδες του Μουσουλμανικού Συνδέσμου ...Δεν καταλαβαίνει απο απειλές του Αχμέτ και προειδοποιεί με την γλώσσα που καταλαβαίνουν οι Τούρκοι, το γύρισαν στα σίγουρα !


Στην Κύπρο δεν τους παίρνει γιατί το Ισραήλ θα υπερασπίσει τα συμφέροντά του έστω και αν χρειαστεί να τα βάλει με όλους τους Άραβες μαζί ...Ο Χριστόφιας με την ανοιχτή γραμμή που έχει με την Ρωσία δείχνει να μην μασάει, πάνε στα σίγουρα !

Τα σημάδια θα φανούν και στη Θράκη θα προσπαθήσει η Άγκυρα να δημιουργήσει κάποια δεδομένα στη Θράκη (φώτο εφημερίδα Μπιρλικ) και στις εκεί βραχονησίδες χωρίς να αποκλείσουμε προβοκάτσιες ίσως και εκμεταλλευόμενη τις δικές μας ενέργειες κάποιων θερμόαιμων που θα αντιδράσουν παρορμητικά !

Η Αντίδραση θα πρέπει να είναι μία , σωστή και σταθερή σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο  ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ και όχι να βλέποντας και κάνοντας !

Το ΥΠΕΞ σε ανώτατο επίπεδο Αβραμόπουλος και Σαμαράς να κάνουν σαφές στους μουφτήδες ,τουρκοπράκτορες και τοπικούς αγάδες ότι εδώ ειναι Ελλάδα και όποιος πατάει Ελληνικό έδαφος οφείλει να υπακούει στους Ελληνικούς νόμους και η τιμωρία θα είναι αμείλικτη ...Γιατί η ανοχή της Ελλάδος έχει παρερμηνευτεί  στη Θράκη μας και μεταδίδεται στα χωριά της μουσουλμανικής μειονότητας !

Σε δεύτερο επίπεδο άμεσα σχεδιασμός μεγάλης αεροναυτικής ασκήσεως απο τον Α/ΓΕΕΘΑ με έξυπνο σενάριο και επιθετική ενέργεια στη Σμύρνη ... Στείλτε και τον Στόλο στην Αλεξανδρούπολη να κάνει βολές με πυρά  και όχι στα Κύθηρα !

Για την αεροπορία δεν το συζητάμε μπορούν να  πάρουν τους Τούρκου στα στεγνά ...Οι Καταδρομείς μας  διασκορπισμένοι στις βραχονησίδες να εκτελούν ασκήσεις όπως Πυρπολητής αλλά στην Κάρπαθο όχι στην δοκό και μετά τα συζητάμε !

Άμεση απάντηση με πυγμή σταθερή και προπαντός σε όλα τα επίπεδα με εντολή ΚΥΣΕΑ ...διαφορετικά θα μετράμε τις  καρπαζιές και θα αναβαθμίζουμε την Τορυκία !
Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: