Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πυροβόλησε τον βιαστή της στα γεννητικά όργανα και μετά τον αποκεφάλισε - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΒΛΑΚΟΣΙΡΙΑΛ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΝΟΥΝ!

  Η εκδίκηση για τη νεαρή Τουρκάλα ήρθε πέντε μήνες μετά το βιασμό της και ήταν κάτι παραπάνω από σκληρή.

Η κοπέλα που είναι έγκυος στον πέμπτο μήνα από τον βιασμό πυροβόλησε τον άνδρα που τη βίασε και στη συνέχεια τον αποκεφάλισε.

Πήρε μάλιστα το κεφάλι του και το πέταξε στην πλατεία του χωριού της.

Η 26χρονη όχι απλά δεν έκρυψε την πράξη της αλλά δήλωσε σε όλους “Αυτό είναι το κεφάλι του ανθρώπου που έπαιξε με την τιμή μου”

Η Ντεβίν, όπως λέγεται, απαιτεί μάλιστα να της επιτραπεί να προχωρήσει σε άμβλωση παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται μετά τη 10η εβδομάδα κύησης
“Αυτό το παιδί δεν το θέλω, πρέπει να κάνω έκτρωση όποιο και να είναι το τίμημα. Είμαι έτοιμη ακόμα και να πεθάνω”, λέει.

Η απίστευτη υπόθεση ξεκίνησε, σύμφωνα με τη μαρτυρία της ίδιας, πολύ καιρό πριν. Όταν ο σύζυγός της χρειάστηκε να μετακομίσει στην πόλη για δουλειά.

Τότε ο συγγενής της άρχισε να τη βιάζει, τράβηξε μάλιστα όπως λέει και γυμνές φωτογραφίες της και με αυτές την εκβίαζε.

Πλέον σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης δεν μπορούσε να κρύψει το γεγονός. Είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες στο χωριό. Έτσι πήρε την απόφαση να ξεπλύνει την τιμή της με αίμα.
“Θέλω να λένε όλοι ότι τα παιδιά μου είναι τα παιδιά της γυναίκας που ξέπλυνε τη ντροπή της και όχι μιας πόρνης. Η κόρη μου θα πάει για πρώτη φορά σχολείο εφέτος. Όλοι θα την προσέβαλλαν. Τώρα κανένας δεν μπορεί” είπε στους αστυνομικούς.

Ο σύζυγός της στέκεται στο πλευρό της δηλώνοντας μάλιστα:
“Μακάρι να το έλεγε σε μένα και θα τον σκότωνα εγώ, τον άτιμο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: