Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!


xrysh aygh shma
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ!

galop-tis-plakas
Τα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τελευταίο αυτό της VPRC το οποίο εμφανίζει την ΝΔ ουσιαστικά να κρατάει τις δυνάμεις της και να υπολείπεται μόνο δύο μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πρόκειται για δημοσκοπήσεις που κρύβουν την αλήθεια, η οποία και τρομάζει την ΝΔ .

Τα μυστικά γκάλοπ που διαθέτει το κόμμα της Συγγρού, δείχνουν σαφή κατάρρευση του κόμματος αλλά κυρίως καταδεικνύουν την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής η οποία πλέον καθίσταται δεύτερο κόμμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΝΔ κινείται στα ποσοστά που έλαβε στις εκλογές του Μαΐου, δηλαδή γύρω από το 18-19% με περαιτέρω καθοδικές τάσεις. Αντίστοιχα, η Χρυσή Αυγή έχει ποσοστά που υπερβαίνουν το 18% με σαφή ανοδική πορεία. Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει άνετα πρώτος, αγγίζοντας σταθερά ποσοστά που βρίσκονται πάνω από το 35%!

ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

Ακόμη και το ποσοστό του 7,5% που έχει το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πραγματικό. Το κόμμα του Βενιζέλου καταρρέει σε ποσοστά που το ...εξαερώνουν! Βρίσκεται γύρω στο 5,5% ενώ η ΔΗΜΑΡ μπαίνει δεν μπαίνει στην επόμενη βουλή. Κινείται γύρω από το όριο του 3%!

Εικόνα0690
Η δεξιά παράταξη κλυδωνίζεται και γι' αυτό βγαίνει από το συρτάρι η γνωστή συνταγή της κατατρομοκράτησης του λαού. Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει σήμερα η εφημερίδα «Η Ελλάδα αύριο», η οποία στο πρωτοσέλιδο θέμα της, αναφέρει: «Σπρώχνουν τους Έλληνες στους φασίστες της Χρυσής Αυγής» ενώ πιο κάτω χαρακτηρίζει ευθέως «νεοναζί» τους Χρυσαυγίτες!

Βέβαια, η εφημερίδα με τέτοιου είδους πυροτεχνήματα, χωρίς καν να μπει στον κόπο να εξηγήσει ποια προσωπική ευθύνη φέρει ο ίδιος ο Σαμαράς στο σπρώξιμο των ψηφοφόρων στην Χρυσή Αυγή, πιστεύει ότι μπορεί να αποτρέψει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα επιτυγχάνει.

Αυτό που είναι βέβαιον είναι ότι η ΝΔ έχει καταντήσει ...σουρωτήρι. Κάθε μέρα χάνει συνεχώς ψηφοφόρους.

indobserver.blogspot.com
makeleiolgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: