Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Μία από τις συνιστώσες του Ελληνικού Εθνικισμού.


 
Κύριε πρόεδρε Μιχαλολιάκε πάει πολύς καιρός που έχεις να θέσεις θέμα υψηλής ή καίριας πολιτικής αξίας. Μας στερείς την χαρά της επιχειρηματολογίας είτε θετικής ή αρνητικής. "Έξυπνος" ο τρόπος σου, "του στρίβειν δια του αρραβώνος". Τέλος πάντων. Μία και μοναδική φορά το επιχείρησες. Στο μεσοδιάστημα των εκλογών, και πριν το διορισμό Πικραμένου, πρότεινες τον Sir B.Μαρκεζίνη ως πρωθυπουργό και μάλιστα πολλές φορές και με διάφορα στελέχη σου και γραπτώς. Σου απευθύναμε τότε πολιτική ερώτηση (ΕΔΩ) αλλά ακόμη περιμένουμε την πολιτική σου απάντηση. Αντιθέτως σε θέματα χαμηλής και εύπεπτης πολιτικής είσαι λαλίστατος. Είναι βλέπεις σαν τα καθρεφτάκια των ιθαγενών, στους επί 40 χρόνια δικαίως πεινούντες και διψούντες άδολους Έλληνες. Αλλά και σε αυτή την χαλαρή πολιτική που ακολουθείς μοιραίως θα έχεις αντίλογο. Κοινώς πολιτικό "ξεκατίνιασμα" λόγω της ελαφρότητος των πρωταγωνιστών. Το πολιτικό σύστημα της μεταπολιτεύσεως θέλει σε κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα να υπάρχει και ο "μπουμπούκος του". Εσύ δόξα τον Θεό τον έχεις. Δεν θα αποτελέσεις εξαίρεση, και μάλιστα είναι ηλιοκαμένος (να θυμηθούμε λίγο Μπερλουσκόνι) και φέρνει λίγο σε Ομπάμια, ειδικώς στο σκαλπ. "Είναι λίγο νάρκισος τι να τον κάνουμε". Η ρήσις είναι δικιά σου στελεχάρας προς εμένα και όχι δική μου. Η Μάνη, η Αρεόπολης με τους Άγιους Ταξιάρχες της, τους πολεμικούς της Αγίους και προστάτες γιορτάζει λαμπρά της Παναγίας. Οι Εθνικιστές ως Ορθόδοξοι Έλληνες θα ήθελαν να έχουν εικόνα από τον Ιερό Ναό των Παμεγίστων Ταξιαρχών της Αρεοπόλεος με τον ηλιοκαμένο αντιπρόεδρο σου πλησίον των ιερεών αντί της ιμίγυμνης πόζας με φόντο το Ακροταινάριο σημείο, που έδωσε λαβή ώστε να γεμίσει το διαδίκτυο με σεξιστίκα σχόλια, ποικίλης προσεγκίσεως εκ των διαφόρων σχολιαστών. Ξέρεις πολύ καλά όπως και εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι στερείσαι βάθος στελεχών. Οι περισσότεροι όμως εξ αυτών έχουν ΗΘΟΣ. Και ξέρεις ότι το ΗΘΟΣ συνδιασμένο με την ΓΝΩΣΗ που μοιραία έρχεται, μπορεί να γίνει ο χειρότερος σου εφιάλτης, επειδή υπό προυποθέσεις οδηγεί στην ανεξαρτητοποίηση. Η δόξα του 7% είναι ακόμη στα χέρια σου, αλλά σαν νερό. Δεν σε έχει ενδυθεί. 
 
Η ΧΑ είναι μόνο μία από τις συνιστώσες του Ελληνικού Εθνικισμού. Βεβαίως υπό τας παρούσας συνθήκας ή πλέον επίκαιρη. Σου προτείνω το βιβλίο των εκδόσεων "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ" Αθήναι 1967. Με τίτλο "Η αγοραφοβία είναι ολέθρια για σύμβουλος σου"
*Αγοραφοβία: Δυσκολία συνευρέσεως με άτομα σε μικρό ή μεγάλο αριθμό σε μη "ελεγχόμενο" περιβάλλον
 
ΥΓ: Θα πρέπει ο ηλιοκαμένος αντιπρόεδρος σου όταν μιλάει σε καταχρεωμένους αγρότες στον Θεσσαλικό κάμπο (Αλμυρός) να μην "αναλύει" την Α.Ο.Ζ, αλλά τα κόκκινα δάνεια των αγροτών στην Α.Τ.Ε όπως και το ξεπούλημα της στον πασόκο Σάλα της Πειραιώς. Ίσως έτσι εξηγείτε η εκωφαντική σου  αφωνία περί του θέματος στην βουλή. Ο κάμπος στερείτε θαλάσσης, στα νησιά δεν μιλάμε για σιδηροδρόμους και στα βουνά για λιμάνια. Απλή γνώση πολιτικής πραγματικότητας χρειάζεται.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΝΩΝ
(δια την αντιγραφή ένας Νικλιάνος) επικοινωνία email: ellinikoskanwn@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: