Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ!


samaras-rompai
ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΡΟΜΠΑΪ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!


Την αποκλειστική αποκάλυψη ότι Τούρκοι αξιωματικοί παραμένουν στα ελληνικά σύνορα, με υπογραφή της ΕΕ, έκανε στην σημερινή "Ελεύθερη Ώρα" και σε συνέντευξή του στον Μάκη Βραχιολίδη, ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης! «Η Τουρκία και η FRONTEX υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας στις 28 Μαϊου 2012, που προβλέπει την παρουσία Τούρκων αξιωματικών στα σύνορά μας για-δήθεν-έλεγχο της λαθρομετανάστευσης», υπογράμμισε ο κ. Αϊβαλιώτης. Και η Ελλάς δεν έβγαλε άχνα!

Τη συγκεκριμένη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, όπως αποκάλυψε ο Κωστής Αϊβαλιώτης, χαιρέτησε επισήμως η κ. Μάλστρεμ, η Κοινοτική Επίτροπος αρμόδια για το άσυλο και τη μετανάστευση , η οποία μάλιστα επαίνεσε την συμφωνία! Έτσι λοιπόν, με την βούλα της ΕΕ θα αλωνίζουν τα ελληνικά σύνορα Τούρκοι αξιωματικοί, με το πρόσχημα του ελέγχου των λαθρομεταναστών!
Τα σύνορα της Ελλάδος λοιπόν, με την σιωπηρή ανοχή των πολιτικών ηγετών του βεληνεκούς Σαμαρά, είναι ανοιχτά στους Τούρκους αξιωματικούς! Και μάλιστα σε μια ευαίσθητη περιοχή, στον Έβρο όπου όλοι γνωρίζουν τι γίνεται και τι κίνδυνοι υπάρχουν για την ασφάλεια της χώρας!

Κατά τα άλλα, οι δηλώσεις Σαμαρά προς τον κ. Ρομπάι πριν από λίγο, ήταν...μπούρδες και για το θεαθήναι! Σημειώνουμε ότι ο Πρωθυπουργός έθεσε το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΕΕ να πιέσει τις χώρες προέλευσης των μεταναστών να δέχονται πίσω όσους συλλαμβάνονται να έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα!

«Τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης» τόνισε χαρακτηριστικά. Μήπως είναι και...τουρκικά τα σύνορά μας κύριε Σαμαρά;

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: