Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΙΝΕ…ΕΛΙΦ - ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ..


Ελληνίδα γιατρός που παντρεύτηκε με Τούρκο ποδοσφαιριστή έγινε μουσουλμάνα


Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Αμντουλκαντίρ Γκιουλτεκίν (28) παντρεύτηκε στο τουρκικό προξενείο με την γιατρό-γυναικολόγο Χριστίνα Καραγιάνη (27) που γνώρισε στην Αθήνα.

Ο καταγόμενος από την Σακάρια ποδοσφαιριστής Αμπντουλκαντίρ Γκιουλτεκίν που πήρε πέρσι μεταγραφή σε ομάδα της Γ΄ Εθνικής της Ελλάδας παντρεύτηκε στο τουρκικό προξενείο με την γιατρό-γυναικολόγο Χριστίνα Καραγιάνη (27) που γνώρισε στην Αθήνα. Η Ελληνίδα νύφη πήγε στο σπίτι του πατέρα του συζύγου της στην Παμούκοβα της Σακάριας και εκεί συνοδεία του συζύγου της ανέγνωσε το Ισλαμικό Πιστεύω και έγινε μουσουλμάνα. Η Χριστίνα πήρε το όνομα Ελίφ.
Πέρσι ο Αμπντουλκαντίρ Γκιουλτεκίν που αγωνιζόταν στην πρώτη τοπική κατηγορία, πήρε μεταγραφή σε ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ελλάδας. Εκεί λοιπόν ενώ έπαιζε, γνωρίστηκε με την γυναικολόγο γιατρό Χριστίνα Καραγιάννη. Μετά από κάποιο διάστημα αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο Αμντουλκαντίρ και η Χριστίνα που παντρεύτηκαν στο τουρκικό προξενείο στην Αθήνα, πήγαν για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Παμούκοβα της Σακάριας.

Η Χριστίνα που γνωρίστηκε εκεί με την οικογένεια του Αμπντουλκαντίρ και πέρασε το Μπαϊράμ μαζί τους, είπε στον σύζυγο της πως θέλει να γίνει μουσουλμάνα. Οι δυό τους πήγαν στην μουφτεία Παμούκοβας. Η Χριστίνα παρουσία μαρτύρων ανέγνωσε το μουσουλμανικό Πιστεύω (Kelime-i Şehadet) και έγινε μουσουλμάνα. Η Χριστίνα που πήρε το όνομα Ελίφ, εξέφρασε την χαρά της για το ότι έγινε μουσουλμάνα και είπε πως η Παμούκοβα της άρεσε πολύ.

Haberler.com 31/8/2012
 tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: