Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ


eleni-raikou
Εκλογές για την θέση του προισταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών και όπως πάντα υπάρχει και το σχετικό παρασκήνιο με "μετρημένα" κουκιά.

Την θέση της κυρίας Ελένης Ράικου, η οποία προήχθη σε αντιεισαγελέας Εφετών και αποχωρεί( ήταν η πρώτη γυναίκα προϊσταμένη στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας) διεκδικούν δυο γυναίκες εισαγγελείς και ένας άνδρας.

Πρόκειται για τις κυρίες Παναγιώτα Φάκου και Αθηνά Θεοδωροπούλου και τον εισαγγελέα Παναγιώτη Καψιμάλη. Ως εισαγγελέας η κυρία Φάκου χειρίστηκε μεταξύ άλλων την υπόθεση της ΕΡΤ WORLD (με αφορμή τις καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες στη δημόσια τηλεόραση)
 Η κυρία Θεοδωροπούλου(νέα εισαγγελέας και πολύ ικανή όπως και η κ.Φάκου), που σήμερα υπηρετεί στις γνωμοδοτήσεις για την προφυλάκιση κατηγορουμένων, είχε γνωμοδοτήσει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη πρόταση που είχε γίνει δεκτή, ενώ ο κ. Π. Καψιμάλης έχει μακρά θητεία στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ).

Στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας ενδιαφέρον για την θέση του προϊσταμένου την οποία μέχρι σήμερα κατείχε ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακελλάκος έχει εκδηλώσει ο συνάδελφός του κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: