Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ" - ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ,ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ;;;;;

 «Σκοτώστε τους μπάσταρδους» διέταξε Αιγύπτιος σαλαφιστής ιμάμης, που εξέδωσε φάτουα (θρησκευτικό διάταγμα) ζητώντας την εκτέλεση όλων των συντελεστών ταινίας που έχει προκαλέσει κύμα οργής στον αραβικό κόσμο.

Ο Αχμαντ Φουάντ Ασούς εξέδωσε και κοινοποίησε μέσω ισλαμιστικών ιστοσελίδων φάτουα κατά της ομάδας παραγωγής, της σκηνοθετικής ομάδας και των ηθοποιών του "Innocense of Muslims" (Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων), της ταινίας που εμφανίζει τον προφήτη Μωάμεθ σαν ερωτομανή, παιδόφιλο, ομοφυλόφιλο και όχι μόνο.

"Οι μπάσταρδοι που έκαναν αυτήν την ταινία είναι άπιστοι μαχητές. Εκδίδω φάτουα και καλώ τους νέους μουσουλμάνους στην Αμερική και την Ευρώπη να την ακολουθήσουν, πράγμα που σημαίνει να σκοτώσουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, του ηθοποιούς και όλους όσοι συνέβαλαν στη ταινία και την προώθησή της", σύμφωνα με την μετάφραση του κειμένου από τα αραβικά στα αγγλικά, γράφει το αμερικανικό κέντρο επιτήρησης των ισλαμιστικών ιστοσελίδων (SITE).

"Λοιπόν βιάσου, βιάσου, ω μουσουλμανική νεολαία της Αμερικής και της Ευρώπης και δώσε σε αυτούς τους ρυπαρούς ένα μάθημα που όλοι οι πίθηκοι και τα γουρούνια στην Αμερική και την Ευρώπη θα καταλάβουν. Ο Αλλάχ ας σάς καθοδηγεί και ας σάς οδηγήσει στην επιτυχία", καταλήγει ο ιμάμης.

Στις Λος Άντζελες, οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι η οικογένεια του Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, του παραγωγού της ταινίας, μεταφέρθηκε από την αστυνομία στην άγνωστη τοποθεσία, όπου κρύβεται από το Σάββατο οι ίδιος.

"Ελπίζουν ότι θα έχουν μία κανονική ζωή για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες και προβλέπουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους", έγινε γνωστό από το γραφείο του σερίφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: