Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ! ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΡΙΖΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

Ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ δίπλα στους γονείς
 

Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, αναφέρεται πως ο βουλευτής στάθηκε δίπλα στους γονείς που αντιμετώπισαν πρόβλημα εγγραφής στο μειονοτικό δημοτικό σχολείο του Εχίνου.

Η ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του βουλευτή Χουσείν Ζεϊμπέκ έχει ως εξής :


¨Στις 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα-πρώτη μέρα του εκπαιδευτικού έτους υπήρξε μεγάλο πρόβλημα με κάποιους μαθητές στην περιοχή μας στην Ξάνθη, που επειδή δεν πήγαν σε ελληνικό νηπιαγωγείο δεν έγινε η εγγραφή τους στην πρώτη τάξη του δημοτικού σχολείου.
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ παρακολούθησε στενά το θέμα στο δημοτικό σχολείο του Εχίνου όπου βιώθηκε ιδιαίτερα το θέμα και δεν έγινε η εγγραφή 22 παιδιών.

Επί τρεις μέρες είχε διαβουλεύσεις στο δημοτικό του σχολείου με τον δήμαρχο Μουσταφά Τσουκάλ, την διαχειριστική επιτροπή του δημοτικού, τους γονείς των μαθητών και τον κόσμο του χωριού.
Ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ όντας συνεχώς σε επαφή και με τους κυβερνητικούς αρμόδιους στο κέντρο αλλά και με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, αναζήτησε λύση. Τόνισε στους αρμόδιους πως είναι ανάγκη το πρόβλημα να λυθεί και την επόμενη εβδομάδα τα παιδιά μας να εγγραφούν κανονικά και να πάνε στο σχολείο.

Επίσης ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ μετείχε στην τελετή έναρξης του εκπαιδευτικού έτους στο 3ο και 4ο γυμνάσιο και λύκειο Ξάνθης¨.

Εφ. Γκιουντέμ 18/9/2012
Σχ : Πιστοποιητικό φοίτησης σε νηπιαγωγείο έχουν τα παιδιά ; Αν δεν έχουν, ας πάνε στο νηπιαγωγείο (προσέξτε πως ο βουλευτής το χαρακτηρίζει “ελληνικό” ….) και του χρόνου το δημοτικό είναι εκεί και τους περιμένει. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Αν γίνει κάτι άλλο τότε και φέτος τα παράνομα νηπιαγωγεία θα έχουν κίνηση, και φυσικά θα πρόκειται για καραμπινάτη υποχώρηση…

tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: