Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Είναι φυσιολογικό να αισθάνονται οι Αλβανοί συγγενείς των Τούρκων.


Είναι φυσιολογικό για κάθε δουλοπρεπή και φτωχό πνευματικά λαό να αισθάνεται συγγενείς και υπόχρεος στον πρώην  δυνάστη του. 

Δεν θα αποτελέσει και καθόλου έκπληξη αν ακούσω ότι έχουν ζητήσει οι Αλβανοί από μόνοι τους να ξανασκλαβοθούν από τους Τούρκους, τα γράφω αυτά γιατί διάβασα ότι ο Νταβούτογλου αισθάνεται και αυτός αδέρφια με τους Αλβανούς, απλώς αναρωτιέμαι γιατί επαναστάτησαν οι αλβανοί εναντίων των προγόνων του αδερφού τους Νταβούτογλου; 

Ενδεχομένως και ο Σκερτέμπεης να ήταν και ψυχοπαθής, διαφορετικά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έκανε πόλεμο εναντίων των αδερφών του των Τούρκων.
Βλέπω και τους Σύριους, των οποίων μέχρι χθες βίαζαν της γυναίκες τους οι Οθωμανοί Τούρκοι, σήμερα να τους έχουν ορίσει διαιτητές στα ενδοοικογενειακά τους. 

Αυτά βλέπει ο Τατσόπουλος με τους Αριστερούς στην Ελλάδα και ζήλεψε και αυτός και ζητάει από τους Τούρκους να μας ξανασκλαβόσουν, για να μας ξαναφέρουν την ανάπτυξη. 

Ευτυχώς που δεν υπάρχουν εφημερίδες στον κάτω κόσμο, γιατί αν υπήρχαν και τις διάβασαν οι πρόγονοι των Αλβανών  των Σύριων και των Ελλήνων και  θα αυτοκτονούσαν. 

Ίσως να πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Νταβούτογλου που δεν μας έσφαξαν όλους οι Τούρκοι. 

Ξέρω ότι οι άνθρωποι δουλοπρεπής, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο δουλοπρεπείς ώστε να αισθάνονται αδέρφια με τον κατακτητή τους. 

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: