Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα δράση της ΧΑ κατά της "μαφίας των φαναριών"


 Σε νέα δράση κατά των παράνομων λαθρομεταναστών παραεμπόρων και της "μαφίας των φαναριών", προχώρησαν πολίτες, μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην Καλαμάτα. Οι πολίτες απαίτησαν από τους λαθρομετανάστες να αποχωρήσουν από τους φωτεινούς σηματοδότες που είχαν καταλάβει και προειδοποίησαν το κύκλωμα εκμετάλλευσης των μικρών παιδιών που χρησιμοποιεί η μαφία των λαθρομεταναστών για να αποκομίζει κέρδη από τους μικροπωλητές και τα παιδιά των φαναριών, ότι την επόμενη φορά "Δεν θα είναι τόσο ευγενικοί"... 
 

Σε ανακοίνωση της η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες)».

Σημειώνει ακόμη μεταξύ άλλων πως «δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένας τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των Καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους»!
 
Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «κατά την διάρκεια των εκκαθαρίσεων των φαναριών» απλά και μόνο στην θέα των πολιτών μελών του κόμματος οι λαθρομετανάστες τράπηαν σε φυγή.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: