Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σύριζα κλείνει το μάτι στους μεγαλοεργολάβους

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ- ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Ο Σύριζα, αποφάσισε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα, με τα στελέχη του Δραγασάκη και Σταθάκη να συναντήσει τον υπουργό ανάπτυξης, υποδομών μεταφορών και δικτύων, της συγκυβέρνησης της τρόικα, Χατζηδάκη προκειμένου να συζητήσουν εκτενώς για τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του.
Ο Σύριζα ούτε λίγο ούτε πολύ, συναίνεσε στη συνέχιση της αφαίμαξης του Ελληνικού λαού μέσω των ληστρικών διοδίων.
Φυσικά ούτε λόγος για καταγγελία των συμβάσεων παραχώρησης των χιλιοπληρωμένων εθνικών μας δρόμων στους μεγαλοεργολάβους, πάντα με το πρόσχημα της δημιουργίας θέσεων εργασίας στους αυτοκινητόδρομους.
Η συνάντηση αυτή, όπως και προηγούμενες (πχ με τον σφαγέα Πέρες), έγινε εν κρυπτώ με σχετική μυστικοπάθεια από την Κουμουνδούρου, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, καταδικάζει και καταγγέλλει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στο ξεπούλημα των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, και στην εξαθλίωση των πολιτών από το κράτος των μεγαλοεργολάβων και των τραπεζιτών.
Ο επίσημος Σύριζα, στα πλαίσια της "υπεύθυνης" αντιπολίτευσης, χέρι-χέρι με τους ντόπιους και διεθνείς μεγαλοεργολάβους, ξεχνάει όλα εκείνα που εδώ και τρία χρόνια έλεγε περί κατάργησης των διοδίων και καταγγελίας των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών οδών.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει δεχθεί αμέτρητες μηνύσεις και διώξεις στο πλαίσιο του αγώνα του για ελεύθερους και ασφαλείς δρόμους, χωρίς διόδια για όλο το λαό.
Δηλώνουμε απερίφραστα ότι όποιος προσδένεται στο άρμα των μεγαλοεργολάβων-χαρατσοεισπρακτόρων, θα μας βρει απέναντί του.
Τα ψέματα της ηγεσίας του Σύριζα περί αγώνα μέσα από το κοινοβούλιο για κατάργηση των διοδίων, κατέρρευσαν για άλλη μια φορά ως χάρτινος πύργος και έλαμψε η αλήθεια.
Ο Σύριζα κλείνει "υπεύθυνα" το μάτι στους μεγαλοεργολάβους-μεγαλοεκδότες-καναλάρχες προκειμένου να λάβει τη στήριξη τους στο παιχνίδι της προπαγάνδας, ορεγόμενος την εξουσία και αδιαφορώντας για τα προβλήματα του λαού.

Όσο η κρίση βαθαίνει, οι μάσκες πέφτουν και τα στρατόπεδα χωρίζονται.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, τρία χρόνια τώρα, με αγωνιστική συνέπεια, σχέδιο και όραμα δηλώνει ότι οι αγώνες του λαού κερδίζονται στο δρόμο, από τον ίδιο το λαό και όχι από αυτόκλητους σωτήρες-διαπραγματευτές της εξαθλίωσής του.

Πρέπει μαζικά και από τα κάτω να αντεπιτεθούμε προκειμένου να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
epanastasi-gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Πατέρας του Τσίπρα είχε την ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ. Μεγαλοεργολάβος του '60-'70....Πολλά εκατομμύρια.

Και ο Τσίπρας έχει δική του τεχνική Εταιρεία....