Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκικές επιδρομές στον «γάμο του Καραγκιόζη» ξανά!


Μια και οι Τούρκοι, μετά τον θάνατο του ευπατρίδη, Ευγένιου Σπαθάρη, διεκδίκησαν και κέρδισαν την πατρότητα του Καραγκιόζη, αποφάσισαν, φαίνεται, κάθε τόσο να τον τιμούν, εξαπολύοντας αεροπορικές επιδρομές, κατά πιθανών κουρδικών στόχων, τιμώντας έτσι τους γάμους του, με την γνωστή κα. Αγλαΐα!

Έτσι η τουρκική Αεροπορία και η Αεροπορία Στρατού εξαπέλυσε νέες επιθέσεις σε πιθανές περιοχές που βρίσκονται Κούρδοι αντάρτες κοντά στα νοτιοανατολικά σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και το Ιράκ, με μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Στο έδαφος οι Τούρκοι ανέπτυξαν τρία τάγματα πεζικού, με την ανάλογη υποστήριξη. Από χθες έχουν κυριολεκτικά κάψει το όρος Κάτο, στην επαρχία Σιρνάκ, αλλά πέραν από μερικές πέτρες, Κούρδους δεν φαίνεται να έπληξαν!

Προφανώς πρόκειται για μια ακόμα ένδοξη και δαφνοστεφή επιχείρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων – τύπου Κορέας, όταν «νικούσαν» τους Κινέζους, υποχωρώντας πιο γρήγορα από ότι οι αντίπαλοι προήλαυναν (!) για να αναστηλωθεί, το καταβαραθρωμένο ηθικό των τουρκικών δυνάμεων, οι οποίες εμφανώς αδυνατούν να καταβάλουν την αντίσταση των μαχητών του ΡΚΚ.

Ίσως για αυτό οι Τούρκοι να το έριξαν στις πολιτιστικές επιθέσεις, τύπου «Σουλεϊμάν» του σφαγέα!

defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια: