Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!


patra-panigiri
Υπόθεση η οποία φαίνεται να έχει πολλά παρακλάδια, ερευνά η ηγεσία της πυροσβεστική ς υπηρεσίας στην περιοχή, μετά από περίεργα ευρήματα κοντά στην Ιερά Μονή της Παναγιάς στου Μπάλα αλλά και επίσημες καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής.

Η πυροσβεστική καλείται να ξεδιπλώσει ένα κουβάρι, το οποίο σχετίζεται με απειλητικά τηλέφωνα που έγιναν επί ημέρες προς τους υπευθύνους για την οργάνωση του πανηγυριού στο Μπάλα.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα έως τώρα στοιχεία, κάτοικοι της περιοχής δέχθηκαν ανώνυμα τηλέφωνα, με τα οποία τους απειλούσαν πως εάν διοργανώσουν πανηγύρι θα τους κάψουν όπως έγινε και στα Σελά.

Το ίδιο διάστημα φέρεται να εντοπίστηκαν σε δασώδη έκταση στην περιοχή, εύφλεκτα υλικά( βενζίνη και στουπί), τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα, γεγονός που επέτρεψε να φουντώσουν τα σενάρια.

Σε μια ακόμα περίπτωση, κάτοικος της περιοχής εντόπισε σε μικρή απόσταση από τη Μονή και στο δρόμο προς την Παναγιά, ένα ακόμα μηχανισμό, για την ύπαρξη του οποίου ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία. Την υπόθεση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής .
Από πλευράς Πυροσβεστικής υπηρεσίας δεν επαληθεύεται το γεγονός αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται λογικό καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ενώ έχει ζητηθεί να επιτραπεί το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων όσων φέρονται να δέχθηκαν τα απειλητικά τηλεφωνήματα. (dete.gr)
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: