Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ...ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ!

  Στον συμβολικό αποκλεισμό του Αστυνομικού μεγάρου Χανίων, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες αλλά και απόστρατοι αστυνομικοί.

Όπως είπαν στην διάρκεια της κινητοποίησης "ύστερα από τις πρόσφατες συνταρακτικές ένστολες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το συνδικαλιστικό κίνημα έχει χρέος να συνεχίσει τον αγώνα αντίστασης σε κάθε επίπεδο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας , ενάντια στα καταστροφικά μέτρα των νέων περικοπών που οδηγούν στην εξαθλίωση των ενστόλων και στο μαρασμό των υπηρεσιών."

Σύμφωνα με το FlashNews, στην κινητοποίηση των ενστόλων στα Χανιά, παρευρέθησαν ως ένδειξη συμπαράστασης ο Πρόεδρος του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Χανίων κ. Νεκτάριος Πετράκης και του Εργατικού Κέντρου Χανίων κ. Δημήτριος Κορναράκης.

Οι ένστολοι της Κρήτης προγραμματίζουν παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ενστόλων εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας , στο Ηράκλειο και στην πλατεία Ελευθερίας την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11 το πρωί.

Παράλληλα προειδοποιούν για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προκειμένου, όπως τονίζουν "να λάβουν οι κυβερνώντες το μήνυμα ότι στο όνομα της οικονομικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας εξοντώνουν σαν άτομα και να οδηγούν στο κλείσιμο των Υπηρεσιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια: