Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:«ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ… ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Tην ερχόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 μ.μ. ο «Ἀντιφωνητὴς» διοργανώνει στὸ Επαγγελµατικὸ – Βιοτεχνικὸ Επιµελητήριο Ροδόπης (Καβείρων 12) τὴν ἐκδήλωση

«ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ… ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ;»

Σ’ αυτήν θα μιλήσουν δύο εξαίρετοι προσκεκλημένοι εκπαιδευτικοί: Ο δάσκαλος Δηµήτρης Νατσιός, γνωστός και από τον αγώνα κατά του βιβλίου της Στ’ Δημοτικού πριν λίγα χρόνια, θα µιλήσει µε θέµα «τα νεοταξικὰ βιβλία γλώσσας Δηµοτικοῦ καὶ Γυµνασίου» και ο φιλόλογος Χρίστος Δάλκος, με θητεία και στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, θα περιγράψει την αναγκαιότητα για ένα νέο εκπαιδευτικό όραµα στην πατρίδα μας.

Την εκδήλωση και τη συζήτηση θα συντονίσει ο Παναγιώτης Καρακολίδης, µέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης. Σήμερα που βιώνουμε όλοι τον εφιάλτη του Μνημονίου στον οικονομικό τομέα, δεν πρέπει να παραμελήσουμε και όλα εκείνα τα σπουδαία που περνάνε δυστυχώς απαρατήρητα, για να διαπιστώσουμε απλώς μετά από χρόνια την συντελεσθείσα καταστροφή.
Το κοινό της πόλης μας έχει μία ευκαιρία να δει και να συζητήσει συνολικά το µείζον θέµα της Παιδείας, αυτό τού περιεχοµένου της και τού τελικού της στόχου.
 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: