Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτά βλέπουν οι Γερμανοί και σαλτάρουν: δείτε τι γινόταν στον Ρέμο το Σάββατο


"Κρίση; Ποιά κρίση;" έγραφε την προηγούμενη βδομάδα η Bild, σε αφιέρωμά της στην Ελλάδα, με τίτλο "Ξέφρενα πάρτι στη Θεσσαλονίκη". Και αναφερόταν στη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη, όπου ήρθε ο ρεπόρτερ κι ....έπαθε την πλάκα του. Τον πήραμε με τις ντομάτες τον Φρίτσι, αλλά μήπως έχει δίκιο; Μήπως είμαστε μεγάλοι ....σταρχιδιστές; Δείτε:
  taxalia

2 σχόλια:

ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ είπε...

Είναι ντροπή σας να ανακυκλώνετε τέτοιου είδους υπονομευτικά σχόλια για την πατρίδα μας και για τους Έλληνες.
Τι θέλετε να μας πείτε ότι έστω και μέσα στην κρίση δεν υπάρχουν ακόμη κάποιοι που έχουν λεφτά; Πόσοι ήταν τελικά στο συγκεκριμένο μαγαζί αλλά το κυριότερο είναι πόσα τέτοια μαγαζιά λειτουργούσαν πριν την κρίση και πόσα τώρα;
Φτάνει πια με τη μαύρη προπαγάνδα των τεμπέληδων απατεώνων ελλήνων.
Το γελοίο είναι πως το άρθρο απευθύνεται σε έλληνες, θαρρείς και οι έλληνες ζούμε στη Γερμανία π.χ. και δεν ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.

ή μήπως περιμένετε αυτοί που έχουνε ακόμη φράγκα να λυπηθούν και να πενθήσουν γι' αυτούς που δίπλα τους και δεν έχουν να φάνε; και να στερηθούν οι καημένοι την έξοδο του Σαββάτου (που μόνο τότε λειτουργούν τα μπουζούκια σε αντίθεση με παλαιότερες ηρωικές εποχές που δούλευαν Πέμπτη-Κυριακή)

Όσο για τους Γερμανούς αυτά θέλουν να πιστέψουν αυτά διαλέγουν (από10.000.000 Έλληνες και από 5.000.000 Αθηναίους 5-10 μαγαζιά) και αυτά βλέπουν.

Δεν θέλω να πιστέψω πως εσκεμένα δεν δημοσιεύσατε το σχόλιό μου γι' αυτό σας το ξαναστέλνω.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Συμωνουμε απολυτως κυριε Λεοντίδη με τα γραφομενα σας, απο την αλλη δεν μπορουμε και να κανουμε πως δεν υπαρχουν αυτα τα αισχη.

Φιλικά

HR