Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τούρκοι φονιάδες & ψεύτες: Στο ... Λονδίνο (!) πήγαινε το δουλεμπορικό - τάφος των 60!
Το μέγεθος της φρίκης από την μαζική δολοφονία των 60 λαθρομεταναστών από την Τουρκία - γιατί ο πραγματικός δολοφόνος είναι το τουρκικό κράτος - που τους έπνιξαν οι δουλέμποροι λίγα μέτρα από τις ακτές της Σμύρνης, ξεπερνιέται μόνο από την εκπληκτική αφασία της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία πλέον έχει δείχνει σαφείς τάσεις φινλανδοποίησης έναντι της Άγκυρας:
Περισσότεροι από 100.000 πρόσφυγες από Συρία, Ιράκ και Αφγανιστάν στοιβάζονται στς μικαρασιατικά παράλια έτοιμοι να ξεχυθούν στα νησιά και η χθεσινή τραγωδία έδινε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην χώρα να αναδείξει το κορυφαίο πρόβλημα ασφάλειας που της προκαλεί η Τουρκία. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί ούτε "κιχ" από πλευρές υπουργείου Εξωτερικών ή κάποιου άλλου συναρμόδιου υπουργείου ή του κυβερνητικού εκπροσώπου, προφανώς για να μην παρεξηγηθεί η Άγκυρα... 

Και αρκούνται να κάνουν πως πιστεύουν αυτό που οι τουρκικές αρχές διαβεβαίωναν: Ότι οι 102 άνθρωποι που είχαν σφηνωθεί σε ένα σκάφος 15 μέτρων χωρητικότητας το πολύ 8 ανθρώπων, είχαν ως προορισμό την ... Βρετανία! Πάλι καλά που οι Τούρκοι δεν μας είπαν ότι είχαν και τελικό προορισμό τη ... Νέα Υόρκη! Στον πρώτο ελληνικό βράχο θα τους είχαν αποθέσει, όπως κάνουν καθημεερινά. 

Και οι αλλοτριωμένοι της πολιτικής ελιτ κάνουν πως δεν καταλαβάινουν ότι τους έστελναν σε ελληνικό νησί. 

Σε τελική ανάλυση 60 ψυχές χάθηκαν, οι μισοί από τους πνιγμένους (για την ακρίβεια 31) μικρά παιδιά, κανείς δεν είχε τα κότσια να πει στην Άγκυρα μια κουβέντα δημοσίως, να καταδικάσει το έγκλημα και να ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Έτσι "για τα ματια του κόσμου".

Μην μιλήσουμε για την Αριστερά που έτσι και ανοίξει η μύτη κανενός λαθρομετανάστη στην Ομόνοι ξεσηκώνουν τον τόπο. Τώρα μπροστά σε αυτό το μαζικό έγκλημα, σφυρίζουν αδιάφορα, ούτε μία ανακοίνωση έτσι για τους τύπους.  

Που πήγαιναν όλοι αυτοί, στο Λονδίνο ή στις ακτές του Ντόβερ με το σαπιοκάραβο; Στη Χίο πήγαιναν ή σε κάποιο άλλο νησί ή νησάκι ελληνικό σε απόσταση πέντε-έξι μιλίων το πολύ.
Συνολικά 100.000 λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν και τα Συρία περιμένουν να περάσουν στα ελληνικά νησιά αυτή την στιγμή. 

Μήπως πιστεύει κάποιος ότι η Άγκυρα αγνοεί τι συμβαίνει; 'Η μήπως πιστεύει ότι χωρίς τον κεντρικό συντονισμό από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας όλοι αυτοί μπορούν να διεκπεραιωθούν στα ελληνικά εδάφη;

Το χθεσινό μαζικό έγκλημα ήταν αποτέλεσμα της οργανωμένης υπονόμευσης της ασφάλειας και της δημογραφικής σύνθεσης της Ελλάδας. Και ήταν βέβαιο ότι κάποτε θα συνέβαινε τραγωδία σαν αυτή:


Μετά το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο οι Τούρκοι διακινητές και το τουρκικό παρακράτος ξεκίνησαν να στέλνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέσω των νησιών ενώ για να 
αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια του ΛΣ να απωθήσει τις καραβιές των λαθρομεταναστών πίσω χρησιμοποιούν ακόμα και γυναικόπαιδα τα οποία τα βάζουν σε μισοβυθισμένες λέμβους.
 
Χαρακτηριστικά μόνο τα τέλη Αυγούστου στη Σύμη και τη Λέσβο συνελήφθησαν 146 παράνομοι μετανάστες ενώ την περασμένη εβδομάδα σε μία ημέρα, 40 στη Σύμη και 39 στο Φαρμακονήσι!

 defencenet.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΠΡΟΤΟΥ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΑΓΕ;;;;


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: