Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012

30 Έλληνες δολοφονημένοι από λαθρομετανάστες μέσα στο 2012.

Φωτογραφία αρχείου από το πάθος των "κοινωνικών κινημάτων" για τον ALEXI

Για τον ALEXI τα... «κοινωνικά κινήματα» έκαψαν την Αθήνα, κατέλαβαν την Ακρόπολη, και πέταγαν μολότωφ στις ελληνικές πρεσβείες. Για την 15χρονη Μυρτώ, τα «κοινωνικά κινήματα» και οι πολιτικές δυνάμεις που είναι πίσω τους, όχι μόνο σιωπούν, αλλά κάνουν πλάτες στον Πακιστανό Δράκο, που τον καλύπτει η Αρμοστεία του ΟΗΕ, και υπερασπίζονται ,τα «δικαιώματα», των λαθρο-εποίκων, δολοφόνων. 30 Έλληνες δολοφονημένοι από λαθρομετανάστες μέσα στο 2012.
Αυτός είναι ο «ρατσισμός των Ελλήνων» που καταγγέλλουν.

ΥΓ. Ο ανεκδιήγητος υπουργός Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λοιπόν, ο κ. Ρουπακιώτης, με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό του πρεζέμπορου και φυλακόβιου Ιρακινού από δυο πρεζόνια στην Αναξαγόρα εξέδωσε ανακοίνωση και έλεγε: «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδικάζει απερίφραστα την ανθρωποκτόνο επίθεση κατά του ανυπεράσπιστου υπηκόου του Ιράκ. Η αύξηση των ρατσιστικών επιθέσεων σε αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας, αρχίζει να προσλαμβάνει ιδιαίτερα επικίνδυνα χαρακτηριστικά».
 
deltio11

1 σχόλιο:

Διαφήμιση στο internet είπε...

Είναι πολύ κρίμα αυτή η κατάσταση που βιώνουμε με την έξαρση της εγκληματικότητας. Γυρίσαμε στα οικονομικά δεδομένα του 70-80 αν μπορούσαμε να γυρίσουμε και στα επίπεδα ασφάλειας εκείνης της εποχής