Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

25 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ video

25 μάρτυρες από έκρηξη σε οπλοστάσιο

Έκρηξη συνέβη σε αποθήκη πυρομαχικών στρατοπέδου στο Αφιονκαραχισάρ κατά την ώρα που γινόταν ταξινόμηση χειροβομβίδων. Κατά την έκρηξη 25 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες και 4 τραυματίστηκαν βαριά. Οι Τ.Ε.Δ. ανακοίνωσαν πως ¨Σε έκρηξη που συνέβη σε στρατιωτική αποθήκη πυρομαχικών στο Αφιονκαραχισάρ 25 στρατιώτες μας έγιναν μάρτυρες και 4 μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν ελαφριά.

Να η ανακοίνωση των ΤΕΔ από την ιστοσελίδα τους :

1 Στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.15 κατά την διάρκεια εργασιών σε αποθήκη της Διοίκησης Πυρομαχικών που υπάγεται στην Δ.Μ. του Στρατού Ξηράς , για άγνωστο ακόμη λόγο συνέβη έκρηξη την ώρα εργασιών σε αποθήκη χειροβομβίδων, με αποτέλεσμα 25 στρατιώτες μας να γίνουν μάρτυρες και 4 μέλη του προσωπικού τραυματίστηκαν ελαφριά.
2 Σχετικά με το θέμα άρχισε διοικητική και δικαστική έρευνα.
3 Ευχόμαστε έλεος από τον Αλλάχ για τους μάρτυρες μας που έχασαν την ζωή τους στο θλιβερό περιστατικό, υπομονή στις οικογένειες και στους συναδέλφους τους και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας.
.......
Εφ. Χουριέτ 6/9/2012

ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΦΙΟΝΚΑΡΑΧΙΣΑΡ-BΙΝΤΕΟ


Έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών στο Αφιόνκαραχισάρ

Έκρηξη συνέβη σε αποθήκη πυρομαχικών στην τοποθεσία Κισλατζίκ του Αφιονκαραχισάρ. Ο υπουργός Δασών Βεϊσέλ Έρογλου δήλωσε πως στην έκρηξη τραυματίστηκαν 20 ή 23 άτομα. Δήλωσε επίσης πως στην περιοχή έχει σταλεί η Εθνική Ιατρική ομάδα Διάσωσης.
Ο υπουργός Έρογλου δήλωσε τα εξής : Αυτή τη στιγμή δυστυχώς παρά το ότι υπάρχει πυρκαγιά, τα οχήματα δεν μπορούν να μπούνε. Στο περιστατικό υπάρχουν 20 ή 23 τραυματίες. Το πρωί με το φώς του ήλιου θα επέμβουμε στην φωτιά με ελικόπτερα και αεροπλάνα.Μέχρι τώρα έχουμε επιτόπου επαρκή ασθενοφόρα, ομάδες διάσωσης δασών και μονάδες του υπουργείου υγείας μας. Μακάρι το πρωί να σβήσουμε την φωτιά. Περαστικά. ¨

Στις 21.15 κατά την διάρκεια εργασιών σε στρατόπεδο στο Αφιόνκαραχισάρ συνέβη έκρηξη. Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλο κρότο ενώ μεταφέρθηκαν στην περιοχή πολλά ασθενοφόρα και μονάδες της πυροσβεστικής. Στην στρατιωτική περιοχή όπου συνέβη η έκρηξη σταμάτησε κάθε είσοδος και έξοδος.
Στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της έκρηξης δεν μπορεί να γίνει επέμβαση λόγω των χειροβομβίδων που σκόρπισαν στην περιοχή. Μονάδα καταστροφής βομβών στάλθηκε στην περιοχή αλλά δεν μπορεί να επέμβει στην πυρκαγιά. Η πυρκαγιά αναφέρεται πως προχωράει προς την περιοχή Κοτζάτεπέ.
Εφ. Χουριέτ 6/9/012

  tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: