Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ 18ΧΡΟΝΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΚ ΝΑ ΕΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ!

 

Ο νεαρός προσπάθησε να σταματήσει τους ''εισβολείς'' που μπήκαν στο σπίτι της οικογένειάς του - Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή...

Με τραύματα στο κεφάλι και το συκώτι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ τη νύχτα, ένας 18χρονος από την Επισκοπή, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από "εισβολείς".

Άγνωστοι δράστες μπήκαν τη νύχτα στο σπίτι του στην Επισκοπή, πιθανότατα με σκοπό να τον ληστέψουν, αλλά δεν υπολόγισαν ότι μέσα βρισκόταν η οικογένεια των ιδιοκτητών. Η πρώτη που τους αντιλήφθηκε ήταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη που γρήγορα ακινητοποιήθηκε.

Ο 18χρονος πετάχτηκε μπροστά στους δράστες με σκοπό να τους αναγκάσει να φύγουν και να απελευθερώσει τη μητέρα του. Εκείνοι όμως έβγαλαν τα όπλα που κρατούσαν και σύμφωνα με το cretalive.gr, τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και το συκώτι. Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς οι φωνές του τραυματία ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

Κάποιοι βγήκαν από τα σπίτια τους και ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Οι ληστές πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στο σημείο περιπολικό. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ. Εξακολουθεί να νοσηλεύεται και οι γιατροί αισιοδοξούν ότι θα καταφέρει να ζήσει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ληστεία, ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν οι δράστες έκλεψαν κάτι. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: