Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ


Οι δύο συνήθεις ύποπτοι συνεργάτες της Νέας Τάξης και της Νέας Κατοχής,η αγαπημένη όλων των τρομοκρατών- κλικ εδώ - ("Ελευθεροτυπία" αν θυμάστε διάβαζε κι ο Κουφοντίνας) και η συνεργάτιδα των Ναζί - κλικ εδώ - (η αδελφούλα των Άλλων Συνεργατών των Ναζί ) "το Βήμα" επιτίθενται με το ήθος που τους αρμόζει στον Ελληνόψυχο Ιεράρχη Αμβρόσιο. Επειδή "ο Μητροπολίτης Φωτιά" τόλμησε να σηκώσει το ανάστημά του και να υπερασπιστεί τις αρχές και τις αξίες του Έθνους μας και τον Αγώνα για την επιβίωση.

Αμβρόσιε είσαι στον σωστό δρόμο. Αν σου επιτίθενται για "σκουριασμένα μυαλά" οι οπαδοί του Τσαουσέσκου και του Γιαρουζέλσκι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Κι αν μιλάνε για ρατσισμό αυτοί που με δικαστικές αποφάσεις αναγκάστηκαν να αλλάξουν όνομα επειδή τα 4 χρόνια της κατοχής φερόντουσαν ρατσιστικά στους Έλληνες, είναι τιμή σου, φύγε μπροστά κι εμείς ακολουθούμε.

2 σχόλια:

Μιχάλης είπε...

Ουδέποτε κατάλαβα γιατί η "17Ν", αλλά και σχεδόν όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις, έστελναν και στέλνουν τις ανακοινώσεις τους στην "Ελευθεροτυπία".

Τι ρόλο τραβά αυτή η εφημερίδα τελικά; Γιατί την προτιμούν οι τρομοκράτες, τους οποίους εμμέσως πλην σαφώς στηρίζει;

Έχει αυτό ποτέ κινήσει την περιέργεια κανενός εισαγγελέως;

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν έμμεσα (αφανώς) την τρομοκρατία.
Πολλοί πολίτες καταλαβαίνουν αυτά που γίνονται, αλλά δεν έχουν τον ηρωισμό να υψώσουν δημόσια το ανάστημα τους.
Πρώτα προσπάθησαν να ευνουχίσουν την πνευματική υπόσταση του λαού, και μετά προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν το λαό.