Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ. ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ;


Ξεχάστε τη σύγκρουση με τη Τουρκία.Η ψαλίδα ανοίγει πλέον τόσο πολύ, που θα είναι σα να λέμε το Βέλγιο να αντισταθεί στη Γερμανία. Ετοιμασθείτε για τη νέα πραγματικότητα, όπου η Ελλάδα θα ανοίκει στη σφαίρα επιρροής της Τουρκίας. Η Θράκη θα αυτονομηθεί, η Κύπρος θα διοικήται απο Τούρκο τοποτηρητή, το Αιγαίο θα είναι ζώνη "συνδιαχείρησης". Μουσουλμανικές σχολές θα λειτουργούν στις μεγάλες πόλεις, ενώ οι μουσουλμάνοι πρώην μετανάστες - νυν "Έλληνες" θα έχουν δικαίωμα να προσφεύγουν σε ισλαμικά δικαστήρια για τις υποθέσεις τους.

Ο ελληνικός στρατός θα μετατραπεί σε χωροφυλακή και το ναυτικό σε λιμενικό. Μουσουλμάνοι αξιωματικοί θα κυριαρχούν και στα δύο σώματα, όπως και στην αστυνομία.

Οι πατριώτες θα πολεμηθούν πολιτικά, οικονομικά και νομικά. Θα υπάρξουν διώξεις και προγραφές. Οικογένειες θα εξοριστούν, θα καταστραφούν, θα αλλαξοπιστήσουν.
Θα αναγνωριστεί μακεδονική και αλβανική μειονότητα. Ο σταυρός θα φύγει απο τη σημαία, ο Χριστός απο τις σχολικές άιθουσες. Τα παιδιά θα διδάσκονται για την τουρκοκρατία σαν μια περίοδο ευτυχίας και δικαιοσύνης.

Οι οικονομία θα οδηγηθεί σε τέτοια χάλια ώστε να βγούμε απο την ΕΕ. Ως μόνη λύση θα προβάλεται η ένταξη στη νέα τουρκική οικονομική σφαίρα της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Το τέλος έφτασε Έλληνες. Η Ελλάς είναι νεκρή.

Κ.Ζ.


Απάντηση: ΟΧΙ ΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ.

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!

ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΣ!

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΜΙΩΝ ΟΔΟΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: