Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2010

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΣΕΜΝΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ;


Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ο ρόλος του "σεμνού και ταπεινού" νέου Αρχιεπισκόπου, πολέμιου του Χριστόδουλου, που μάλιστα απο τις πρώτες του δηλώσεις ήταν να μας πει ότι οι αριστεροί είναι καλύτεροι χριστιανοί απο τους δεξιούς διαχωρίζοντας τους Έλληνες!

Το νέο λοιπόν κατόρθωμα του "σεμνού" Αρχιεπισκόπου είναι η σημερινή συμμετοχή του στην εκδήλωση του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα!

Μάλιστα όπως ανακοινώνει στην πρόσκλησή του ο επικεφαλής συνδυασμού "ΒΥΡΩΝΑΣ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Παναγιώτης Κόνσουλας την εκδήλωση σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου (στο δημοτικό αναψυκτήριο ΑΣΤΡΑ) θα... ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Κόνσουλας (της φωτογραφίας) και άλλες ομογάλακτες οργανώσεις τους είχαν το 2007 ξηλώσει πινακίδα που έγραφε "Ιδιοκτησία της Εκκλησίας της Ελλάδος" εκφράζοντας έτσι την... αντίθεσή τους στις ιδιοκτησιακές διεκδικήσεις της Εκκλησίας στον Υμηττό!

Μπράβο Ιερώνυμε... Και σε ανώτερα!

Να πας να ευλογήσεις και τις εκδηλώσεις των αναρχικών!

Δήμητρα Μυλωνά

πηγή:
Στόχος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόσες φορές θα το πούμε πως ο Jeronimo είναι αλβανός στην καταγωγή;;;;; Υπάρχει μάλιστα και ανάρτηση σε ελληνόφωνο μπλογκ που ανήκει σε αλβανό.