Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΝΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ

9 το βράδυ, ώρα που βλέπουν μικρά παιδιά, αυτές ήταν οι εικόνες που έβγαλε ο Λαζόπουλος για να εκβιάσει γέλιο.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαζόπουλος τα έχει κατά καιρούς βάλει με πολλούς. Τώρα σ έπιασε ο πόνος γιατι τα έβαλε με τον GAP(=κενό,χάσμα στα αγγλικά).

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

'Αλλο να τα βάλεις με κάποιον και άλλο να εκχυδαΐζεις τον θεσμό και όχι το συγκεκριμένο άνθρωπο που είναι ο πρωθυπουργός.

Αν είχε τσίπα ηθικής πέρα που τη πορνοσάτιρά του τέτοια ώρα την βλέπουν μικρά παιδιά θα έβρισκε κάτι πραγματικά κωμικό για να δείξει.

Αλλά βλέπεις ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται.

Panagos είπε...

Κάποιος είπε κάποτε ότι "...στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελµα είναι .......ο αριστερός..."


"Σύμφωνα την Ελευθεροτυπία, 29/9/09, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός (με την 735 BMW) και υπερασπιστής(?) των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000...
ευρώ ανά εκπομπή.
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Υσ: Κι εσύ Έλληνα (μακακα όπως σε λέει ο Λάκης ο Αριστερούλης) κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και την προπαγάνδα του..και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις..."

Ανώνυμος είπε...

Δεν ευχομαι του κιναιδου τηλεπροπαγανδιστη-χαφιε να εχει την ατυχια του Σεργιανοπουλου,αλλα με τα πακιστανολιγωματα και τις βραδινες τσαρκες...