Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

Προ 4 ημερών σας ενημερώσαμε (κλικ εδώ) ότι στα φανάρια της Δυρραχίου στη Γέφυρα του Ροσινιόλ στο ρεύμα προς Μπουρνάζι λαθρομετανάστες πουλούν τσεκούρια!!! Αυτό βέβαια δεν ήταν κάτι το πρωτοφανές για εμάς μιας και είχαμε εντοπίσει το ίδιο φαινόμενο άλλες 3 - 4 φορές σε διάφορα σημεία της Αθήνας και μάλιστα υποσχεθήκαμε να τραβήξουμε όσο πιο διακριτικά μπορούμε και φωτογραφίες με την πρώτη ευκαιρία. Είπαμε επίσης πως στα 500 μέτρα (που μάλλον είναι πολύ λιγότερα) υπάρχει Αστυνομικό Τμήμα και κολλητά Τροχαία. Που σημαίνει ενισχυμένη αστυνομική δύναμη στην συγκεκριμένη περιοχή. Παρ ' ολα αυτά οι λαθρομετανάστες ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ήταν με τα ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ στα φανάρια προσπαθώντας να πουλήσουν την ..πραμάτεια τους τη στιγμή που αν πιάσουν πολίτη με ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ τον έχουν μπουζουριάσει στην ψειρού με τη μία.

Το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα λοιπόν αποφάσισε να επισκεφτεί σήμερα ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ και στην περιοχή υπήρχε από τους κατοίκους κινητοποίηση τους στυλ να πάρουν τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους και μάλιστα αγαναχτούσαν σχολιάζοντας την αναστάτωση αυτή.

Αναρωτιόμαστε αν ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ και ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ο κ Χρυσοχοΐδης σήμερα αποφάσισε να επισκεφτεί το εν λόγω τμήμα ή αν... ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει στην περιοχή και πήγε να μάθει από...πρώτο χέρι ή να τους βάλει χέρι.

Απλά το διευκρινίζουμε για να του πούμε και τα υπόλοιπα σημεία που εντοπίσαμε τις πωλήσεις τσεκουριών μιας και από ότι βλέπουμε τους αστυνομικούς τους έχει για ορντινάτσες βουλευτών, συνοδεία στα ψώνια των συζύγων τους ή για να κόβουν πρόστιμο στους οδηγούς όταν δεν φορούν ζώνη ή όταν μιλούν στο κινητό σε μποτιλιαρίσματα (ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟ 100, Η ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ αντί να κυνηγά τους εγκληματίες...να πούμε κι άλλα;;;...)

Υ.Γ. Αλήθεια πηγαίνοντας από Αθήνα προς στο αστυνομικό τμήμα απαραίτητα περνάει από αυτά τα φανάρια...αναρωτιόμαστε πώς να αντέδρασε αν τυχόν ήρθε φάτσα κάρτα με τους λαθρομετανάστες που πουλάνε τα τσεκούρια;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με τον τροπο αυτο οι φιλησυχοι επισκεπτες μας θελησαν να συμβαλουν στην αγροτικη αναπτυξη της νεας τους πατριδας. Αλλα που να καταλαβαιτε εσεις οι...εθνικιστες.