Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2031μΧ(21 μετά Αλλάχ)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Συνομοσπονδίας Μουσταφά Ελληνοτούρκ. Την επομένη της ορκομωσίας υπέγραψε την ιθαγενοποίηση των 5.000.000 μεταναστών που διάλεξαν την συνομοσπονδία για νέα τους πατρίδα.
Ο κύριος υπουργός αέναης ιθαγενοποίησης δήλωσε: Θα τους συνηθίσετε.
Η κυρία υπουργός (πρώην Εθνικής) Παιδείας δέχτηκε αίτημα να γίνουν τα Ελληνικά τρίτη γλώσσα για τους Έλληνες ιθαγενείς.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Αλλάζει εκ νέου ο κώδικας ιθαγένειας. Έλληνας πλέον θεωρείται όποιος δηλώσει ότι
θέλει να γίνει, όπου κι αν βρίσκεται. Αυτόματα του χορηγείται ταυτότητα, δίπλωμα
οδήγησης και δωρεάν συμμετοχή σε 2ΜΚΟ.
Η Ελευθεροτυπία αποφάσισε να κυκλοφορεί ως ένθετο του Ιού κάθε Κυριακή καθώς πλέον είναι μόνο εβδομαδιαία. Το ΒΗΜΑ δίνεται πλέον δωρεάν στο ΜΕΤΡΟ.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Ο πρωθυπουργός την τελευταία 22ετία και αρχηγός του Ανοικτού ΠΑΣΟΚ κος Παπανδρέου βραβεύτηκε από την ένωση
σκηνοθετών της ΟΥΖΑ(USA) για την καινούρια μεγάλη επέκταση του τρισδιάστατου κινηματογράφου, τον live τετραδιάστατο κινηματογράφο. Σύμφωνα με την καταπληκτική νέα εφεύρεση οι θεατές είναι και οι πρωταγωνιστές του έργου. Σε κάθε στενό ή κάθε δεύτερο παραμονεύουν σκιές που μπορεί να σας ζητήσουν ένα πορτοφόλι (είναι άγραφος νόμος να μην ζητάνε το 2ο από τα 10 που υποχρεούστε να έχετε μαζί σας). Κάθε 200μ συναντάται μία συμμορία με καλάσνικωφ.
Στα 5χμ το πολύ θα συναντήσετε το τέμενος της πόλης όπου πρέπει να προσκυνήσετε λέγοντας σφάξε με πασά μου να αγιάσω 5 τουλάχιστον φορές. Μάλιστα μετά την εφεύρεση της χρονομηχανής οι θεατές μπορούν να επίστρέψουν σε άλλη χρονολογία(έχει μόνο όπισθεν) και να αποφύγουν τα πυρά(αν προλάβουν). ΤΕΡΜΑ η βαρεμάρα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Ο κος Μητσοτάκης ζήτησε από τον κο Πρωθυπουργό να μειώσει τις συντάξεις στα 50Ε το δίμηνο και να βάλει κατώτατο όριο συνταξιοδότησης τα 90 έτη ηλικία που
προέκυψε από τον μέσο όρο των εν ζωή φίλων και συμμαθητών του. Κατόπιν δήλωσε ότι θα ζήσει μέχρι να δει τον εγγονό του πρωθυπουργό στην Κρήτη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή θητεία στον κο Σαμαρά για την νέα θητεία του ως αρχηγού της Παλιάς (πια) Δημοκρατίας καθώς και στον νέο μούφτη της χώρας.

ΜΑΙΟΣ

Σεισμός στη χώρα της Κρήτης με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν 3 μιναρέδες.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Έγινε η κλήρωση των ομίλων του Αυγούστου του Τσάμπιονς Link.
Αποφασίστηκε οι χώρες της συνομοσπονδίας του κομματιού που παλιά λεγόταν Ελλάδα να συμμετέχουν σε κοινό όμιλο που θα έχει τις πρωταθλήτριες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ανοιξαν τα Τέμπη. Εκλεισε η διώρυγα της Κορίνθου αφού καταστράφηκε από το τσουνάμι της Κρήτης.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Ουρές σχηματίζονται στο Τελωνείο Πιερίας από όσους θέλουν να πάνε για μπάνιο στον Πλαταμώνα καθώς οι υπάλληλοι ζητούν απόδειξη διοδίων αλλά κανείς δεν έχει.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Έγινε η απογραφή της δεκαετίας στη συνομοσπονδία. Ευρέθησαν:
3.000.000 Ελληνες Πακιστανοί
5.000.000 Ελληνες Αφγανοί
2.000.001 Ελληνες Κινέζοι
4.000.000 Ελληνες Ιθαγενείς
5.432.005 Ελληνες Αλβανοί
3 Ελληνες Ρώσοι

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Οι αγρότες αποφάσισαν να φύγουν από τα μπλόκα καθώς συμπλήρωσαν ηλικία συνταξιοδότησης.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Συλλαμβάνονται στην επέτειο του Πολυτεχνείου οι τρεις τελευταίοι αναρχικοί και δύο κουκουλοφόροι οι οποίοι για τιμωρία αποφασίστηκε να εργαστούν, λόγω εμπειρίας, στον Πολυεθνικό πλέον συνεταιρισμό ελαιοχρωματιστών: Ο Πράκτορας Ασπριτζής καθώς και στον συνεταιρισμό Κατεδαφιστών: Ο Επαγγελματίας Βάνδαλος.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Βέτο της χώρας της Κρήτης στην είσοδο της χώρας της Πελλοπονήσου στο νέο αμυντικό συνεταιρισμό που αντικατέστησε το ΝΑΤΟ και λέγεται πλέον ΠΟΥΝΤΟ.

ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΚΤΟΣ

πηγή:Δελτίο των 11

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=szS8uz_kwjo