Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010

ΕΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!!! ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!!
Εχθές ήμασταν κι εμείς εκεί. Αυτό που έγινε στην συγκέντρωση, για να τιμήσουμε τους ΗΡΩΕΣ των ΙΜΙΩΝ και να εναντιωθούμε στο κατάπτυστο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ νομοσχέδιο, ήταν κάτι το ασύλληπτο.

Η πλατεία των Ιμίων γέμισε ασφυκτικά... κόσμος ερχόταν συνεχώς... τα τριγύρω και τα απέναντι πεζοδρόμια ήταν γεμάτα... ο κόσμος ενθουσιώδης....η επίσημη πολιτεία ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ τους ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ...

κόντρα σε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δήλωσαν με την παρουσία τους ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ... Η ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!

Έλληνες κάθε ηλικίας...τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον είχε η νεολαία αλλά και μεγαλύτεροι ...γυναίκες με τα παιδιά τους άφησαν τους καναπέδες τους και ξεχύθηκαν στον δρόμο...

επιτέλους το κέντρο της Αθήνας γέμισε από ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ....

..μία Αθήνα που πλέον δεν μπορούμε να την προσεγγίσουμε στη καθημερινότητά μας εξ αιτίας των ορδών των λαθρομεταναστών και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που υπάρχει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΙΩΣΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η πορεία είχε παλμό, ένταση, ζωντάνια, δυναμική...ήταν απίστευτα μεγάλη και προπάντων ήταν ΕΙΡΗΝΙΚΗ.

Ο κόσμος ακούραστος... διαδήλωσε από την Βασίλίσης Σοφίας μέχρι και την Βουλή και από εκεί μέχρι και την Ομόνοια...οι δρόμοι είχαν κλείσει...πλησιάζοντας την Ομόνοια θα μας μείνει αξέχαστη εκείνη η μπόχα βόθρου που ερχόταν από την πλατεία όπου την έχουν καταντήσει να είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ!

Καμία κάμερα, κανένα κανάλι δεν ήταν εκεί σε μία συγκέντρωση και πορεία ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Όλα πλέον είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ έχει δώσει ΣΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ προς κάθε υποτακτικό των μεγαλοσυγκροτημάτων των ΜΜΕ..να ΘΑΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΟΥΣΙΑΣΤΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

Σε άλλη περίπτωση, σε συγκέντρωση μόλις 200 ατόμων αναρχοαριστερών εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τρέχουν τα γιοσουφάκια της παγκοσμιοποίησης και το αναδεικνύουν με 500 κάμερες και σε όλα τα κανάλια συνεχώς.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

το βίντεο είναι από το greekalert

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή

Για τη μελέτη του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και διατύπωση προτάσεων
για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

ΠΟΡΙΣΜΑ

Πρόεδρος: Βασίλειος Σωτηρόπουλος, Βουλευτής Αργολίδας, Νέας Δημοκρατίας
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Γερατίδης, Βουλευτής Β΄ Θες/νίκης, ΠΑΣΟΚ
Γραμματέας: Μανόλης Δρεττάκης, Βουλευτής Α΄ Αθηνών, ΣυνασπισμούΑΘΗΝΑ
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 1993


ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ


Σελ. 1.
Στην χώρα μας, στην οποία σήμερα η γεννητικότητα είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, το δημογραφικό πρόβλημα παίρνει τεράστιες εθνικές διαστάσεις, που μπορεί να απειλήσουν την εθνική μας ανεξαρτησία και εδαφική ακεραιότητα.

Σελ. 2.
Στην Εθνική Αντιπροσωπεία συνεζητήθηκαν, επίσης, δύο επερωτήσεις του κ. Μανόλη Δρεττάκη (12/2/79 και 14/2/86) και πρόταση νόμου βουλευτών του ΠΑΣΟΚ «κίνητρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας» στις 7 και 28 Νοεμβίου 1991.

Την επιτροπή αποτέλεσαν αρχικά οι βουλευτές:
1. Σωρηρόπουλος Βασίλειος
2. Ανδρακτάς Παναγιώτης
3. Βαρδαρινός Βασίλειος
4. Γεωργολιός Κωνσταντίνος
5. Κανελλοπούλου Κρινιώ
6. Καραγκούνης Ανδρέας
7. Μπακογιάννη Ντόρα
8. Πάλλη Πετραλιά Φάνη
9. Παπαγεωργόπουλος Ελευθέριος
10. Παπανικολάου Ελευθέριος
11. Τατούλης Πέτρος
12. Χωματάς Ιωάννης
13. Γερανίδης Βασίλειος
14. Κρητικός Παναγιώτης
15. Κωνσταντινίδης Ελευθέριος
16. Μπαλτάς Αλέξανδρος
17. Παπαδόπουλους Βασίλειος
18. Παπαθεμελής Στυλιανός
19. Πάχτας Χρήστος
20. Σμπώκος Ιωάννης
21. Δρεττάκης Μανόλης (ΕΑΡ)
22. Κοσιώνης Παναγιώτης (ΚΚΕ)

Τα μέλη της επιτροπής Καραγκούνης Ανδρέας, Μπακογιάννη Ντόρα, Πάλλη Πετραλιά Φάνη αντικαταστάθηκαν αργότερα, λόγω αναλήψεως από μέρους τους υπουργικών καθηκόντων, από τους βουλευτές Γεωργιάδη Θεόδωρο, Δημόπουλο Δημήτριο και Κατσίκη Θεόδωρο, ενώ τη θέση του αποβιώσαντος τον Ιούλιο του 1992 Παπαδόπουλου Βασιλείου έλαβε ο βουλευτής Σκουλάκης Εμμανουήλ.

Σελ. 15.
Ο επαναπατρισμός των πολιτικών προσφύγων και η μαζική έλευση ομογενών (Ποντίων και Βορειοηπειρωτών) με σωστή πολιτική παρέμβαση θα έχει θετικά αποτελέσματα. Η πολιτεία πρέπει να τους βοηθήσει να εγκατασταθούν και να εργαστούν, όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά κυρίως σε αγροτικές και ημιαστικές περιοχές και να δώσουν μία νέα δυναμική σε πολλές αγροτικές περιοχές κυρίως της Βορείου Ελλάδος. Οι κοινές πολιτιστικές ρίζες και η Ορθοδοξία βοηθούν πολύ στην προσαρμογή και αφομοίωση τους από την ελληνική κοινωνία.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτεί η είσοδος και η απασχόληση εκατοντάδων χιλιάδων ξένων μεταναστών νομίμως (και παρανόμως κυρίως) εισελθόντων στη χώρα μας στις δύο τελευταίες δεκαετίες. Αν και το ποσοστό ανεργίας στη χώρα μας είναι 8% περίπου σε πολλούς κλάδους υπάρχει έλλειψη εργατικών χειρών, που καλύπτεται κυρίως από ξένους λαθρομετανάστες.
Με την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών - αλλοδαπών κυρίως μουσουλμάνων από Αφρικανοασιατικές χώρες, η Ελλάς μεταβάλλεται σε τόπο υποδοχής μεταναστών που δημιουργούν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα (προστριβές στην αγορά εργασίας, αύξηση της εισφοροδιαφυγής με μεγάλες συνέπειες στους ασφαλιστικούς οργανισμούς, αύξηση εγκληματικότητας, διακίνηση ναρκωτικών κλπ) και δεν μπορούν να προσαρμοστούν προς την ελληνική κοινωνία λόγω του τελείως διαφορετικού πολιτισμού του Ισλάμ, που δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά και τρόπος ζωής.

Κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες που επιδρούν στο δημογραφικό πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Σελ. 24.
-Η απομάκρυνση από τα παραδοσιακά πρότυπα ζωής και η κοινωνική παρακμή με την υπονόμευση των αξιών γάμου, της οικογένειας και των τέκνων έχουν σημαντική επίδραση στο δημογραφικό.
-Ο υπέρμετρος ευδαιμονισμός, η χαλάρωση των ηθών, τα ναρκωτικά, το AIDS και γενικά η κοινωνική υποβάθμιση και η παγκόσμια ανασφάλεια επιδρούν αρνητικά στο δημογραφικό.

Μελλοντική πληθυσμιακή εξέλιξη της Ελλάδος

Σελ. 27.
Αν όμως οι δημογραφικοί δείκτες δεν βελτιωθούν και διατηρηθεί ο ίδιος δείκτης γεννήσεων του 1990 (1,4 μέσος όρος τέκνων ανά γυναίκα) και αν δεν προκύψουν σημαντικά γεγονότα (πόλεμος, μετανάστευση) τότε ο συνολικός πληθυσμός της χώρας μας το 2015 θα είναι μειωμένος κατά 500.000 άτομα από το σημερινό αριθμό. Η επιδείνωση αυτή των δημογραφικών δεικτών που άρχισε από το 1985 δημιουργεί σοβαρά πληθυσμιακά προβλήματα στη χώρα μας. Τα κενά που δημιουργούνται καλύπτονται κατά το μεγαλύτερο μέρος από Πόντιους και Βορειοηπειρώτες αλλά και από μουσουλμάνους της Ασίας και της Αφρικής και από άλλους που εισδύουν παράνομα στον Ελληνικό χώρο (και παραμένουν με ποικίλες ψευτοϊδιότητες, προσθέτοντας νέα προβλήματα).

Δημογραφικές επιπτώσεις

Σελ. 30.
Η χώρα μας με τη δραματική μείωση των γεννήσεων την τελευταία δεκαετία διατρέχει μεγάλους κινδύνους (που επιτείνονται λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της έλλειψης συγγενικών λαών):
- Η μείωση των γεννήσεων στην δεκαετία του 80 κατά την οποία ο δείκτης έπεσε από 2,09 παιδιά ανά γυναίκα το 1982 σε 1,4 το 1990, απειλεί πλέον σοβαρά την ανανέωση και διαιώνιση της ελληνικής μας φυλής.
- Τα πληθυσμιακά κενά που δημιουργούνται σε διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα (Νησιά Αιγαίου, Ιονίου κλπ) υπάρχει ο κίνδυνος να καλυφθούν από αλλοδαπούς (κυρίως Μουσουλμάνους) με εξαιρετικά απώτερα επακόλουθα.
- Στις ένοπλες δυνάμεις θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα λόγω της μείωσης του αριθμού των στρατευσίμων.

Σελ. 31.
Εάν για την ανανέωση του εργατικού μας δυναμικού και γενικά την πορεία της οικονομίας μας και των ασφαλιστικών ταμείων στηριχθούμε στους μετανάστες της Ασίας και της Αφρικής πολύ γρήγορα θα δημιουργηθούν προβλήματα σοβαρά με κοινωνικές και εθνικές προεκτάσεις σύμφωνα με την εμπειρία των περασμένων 10ετιών σε χώρες της Δ. Ευρώπης. Οι μουσουλμάνοι έχουν άλλα πρότυπα, άλλα ιδανικά και διαμορφώνουν άλλες κοινωνίες διαφορετικές του δυτικού πολιτισμού.

Στόχοι της Ελληνικής Δημογραφικής πολιτικής - Προτάσεις

Σελ. 36.
- Να τονώνεται σε κάθε κατάλληλη στιγμή η Ελληνική παράδοση και το θρησκευτικό συναίσθημα (πρακτικά με πρωτοβουλία της Εκκλησίας).

Διοικητικά μέτρα

Σελ. 40.

Ανώνυμος είπε...

Σελ. 40.
- Η αθρόα και εύκολη είσοδος λαθρομεταναστών από τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής είτε απ’ ευθείας είτε μέσω των χωρών της ΕΟΚ πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα για πολλούς κοινωνικοοικονομικούς και εθνικούς λόγους. Πρέπει να γίνεται αυστηρός έλεγχος για την νομιμότητα της εισόδου στη χώρα μας και για την νόμιμη παραμονή και απασχόληση.

Αθήνα 10 Φεβρουαρίου 1993

.Απ’ το έγγραφο αυτό διαπιστώνεται ότι όλα τα κόμματα γνώριζαν και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και τις κοινωνικοοικονομικές και εθνικές συνέπειες της λαθρομετανάστευσης, αρκετά πριν αρχίσει να τις νιώθει στο πετσί της η ελληνική κοινωνία. Κι όμως οι πολιτικοί ταγοί(!) μας όχι μόνο δεν πήραν μέτρα στην κατεύθυνση των συμπερασμάτων της μελέτης, αλλά έπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν τα ακριβώς αντίθετα, μέχρι που σκέπτεται κανείς αν ανατέθηκε η μελέτη αυτή για να δουν κάποιοι ποιος είναι ο πιο αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για να μας αφανίσουν ως έθνος από προσώπου γης.

Και τι έκαναν οι εθνοπατέρες το 2004;για να ετοιμάσουν το έδαφος…

Την εθνική μειοδοσία, νόμο…


Απόδειξη…….

ΝΟΜΟΣ ΥΠ΄ ΑΡΙΘ. 3284/04

Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή

……………………..

«ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΚΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Ι. Με τη γέννηση.

Άρθρο 1

1. Το τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας αποκτά από τη γέννηση του την Ελληνική Ιθαγένεια.
2. Την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από τη γέννησή του και όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφόσον δεν αποκτά με τη γέννησή του αλλοδαπή ιθαγένεια ή είναι άγνωστης ιθαγένειας.

και όμως...
και ήξεραν τι κάνουν...
και ήξεραν ότι είχαν αποφασίσει τα αντίθετα...
και ήξεραν ότι αυτό αντιστοιχεί με γενοκτονία...
και ήξεραν την δυστυχία που θα προκαλέσουν...

αλλά... εκτελούν εντολές
όπως και τα ανδρείκελα που παριστάνουν τους 'αντιρατσιστές'

Υπόμνηση

H μελέτη της διακομματικής Κοινοβουλευτικής επιτροπής έγινε το 1993,δηλαδή σε μια εποχή που κυριαρχούσαν ακόμη οι λεγόμενοι "δεινόσαυροι" μεταπολεμικοί πολιτικοί Καραμανλής Α΄, Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Φλωράκης κλπ.
Όλοι αυτοί παρά τις διαφορές τους που έφτασαν και σε εμφύλιο ή δικτατορίες είχαν το κοινό σημείο ότι θεωρούσαν δεδομένο το μονοεθνικό ελληνικό κράτος και συγκρούονταν αποκλειστικά για το κοινωνικό του σύστημα.
Η μελέτη απηχεί τι κλίμα της εποχής εκείνης.
Η κομβική αλλαγή έγινε το 1996 με την άνοδο Σημίτη η όπως αλλιώς λέγεται. Τότε αποφασίσθηκε (με εντολή ποίων;)η μετατροπή της χώρας σε πολυεθνική.

Για να δούμε όμως τι έλεγαν οι Ελευθ. Βενιζέλος και ο Γέρος της Δημοκρατίας για το έθνος:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Ευτυχώς, σήμερον ευρισκόμεθα εις την ευχάριστον θέσιν να αποτελούμε ένα και ηνωμένον Έθνος από του Ταινάρου μέχρι του Έβρου και από της Κερκύρας μέχρι των νήσων των παρακειμένων εις τας Μικρασιατικάς ακτάς. Είμεθα ένα ΈΘνος ομοιογενές κατά 95% περίπου. Αυτό δε το γεγονός μάς κάμνει έναν από τους πιό ομοιογενείς Λαούς της Ευρώπης. Είναι και ένας εκ των σπουδαίων λόγων που δικαιολογούν την αισιοδοξίαν μου διά την ικανοποιητικήν εξέλιξιν των Ελληνικών Πραγμάτων»!!..

Άρθρο στο «Ελεύθερον Βήμα» του Δημήτρη Λαμπράκη, της 9ης Μαΐου 1929.

Γέρος της Δημοκρατίας“Ο Δημοκρατικός Σοσιαλισμός βασίζεται σέ τρία χαρακτηριστικά: στό έθνος, στήν ελευθερία, καί στήν κοινωνική δικαιοσύνη. Τά δύο τελευταία μπορούν νά υπάρξουν μόνο αν υπάρχει τό πρώτο. Εμείς καταδικάζουμε τόν κοσμοπολιτισμό πού εξαλείφει τά έθνη καί τόν ιμπερiαλισμό πού τά υποδουλώνει.”
Γέρος της Δημοκρατίας,

εν έτει 1964.

Και ο εγγονός τι λέει σήμερα ;

Το νομοσχέδιο δεν αλλοιώνει (απλώς) το εκλογικό σώμα, το αλλάζει.

(μάλλον gap υπάρχει στο….κέντρο λήψης αποφάσεων του εγκεφάλου κάποιων) εδώ είναι ειλικρινής, με την απόδοση της ιθαγένειας στους παρανόμως νομοποιηθέντες αυτό θα συμβεί. Κάποιοι του είπαν ότι……

Όταν ο λαός δεν συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις, τότε η εξουσία …αλλάζει το λαό!

Και αυτό κάνει και το λέει ανερυθρίαστα… γιατί έχει πλάτες.

• Με την αυθαίρετη απόδοση “ιθαγένειας” σε αλλοδαπούς ,παρανόμως νομοποιηθέντων, δηλαδή την αναγόρευση ορδών αλλόφυλων ύπουλων εποίκων σε αυτόχθονες(!), το Σύνταγμα δεν παραβιάζεται απλώς:

ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ!

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει και σύντομα μάλιστα βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Ο ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ