Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ;


Κακά τα ψέμματα, τη χώρα την οδήγησαν στην καταστροφή τα 2 κόμματα εξουσίας, ακριβώς γιατί σκέφτοναι μόνο το πώς θα πάρουν την εξουσία.

Κι ο Αντώνης, λόγια, μόνο λόγια... Γιατί κι αυτός σκέφτεται το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον. Φοβάται το κόστος του να ρίξει την κυβέρνηση και φοβάται πως σε εκλογές το Μάρτιο δε θα κερδίσει. Οπότε το ΠΑΣΟΚ θα περάσει το λαθρονομοσχέδιο και σκέφτεται πως με τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών στις κάλπες, θα χάσει και τις δημοτικές με τρομερή διαφορά.

Επίσης ξέρει πως άπαξ και πέρασε το λαθρονομοσχέδιο, για να γίνει πρωθυπουργός, θα πρέπει στο εξής να χαιδεύει και τον κάθε μετανάστη, γιατί πια θα ψηφίζει.

Οπότε από τη μία παραδέχεται την επικινδυνότητα του νομοσχεδίου, για να προσελκύσει τους αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους που ελπίζαμε σε αυτόν και από την άλλη δε δίνει τη μάχη που θα μπορούσε να δώσει στους δρόμους για την ανατροπή του νομοσχεδίου. Πάνε οι εποχές που η ΝΔ ξεσήκωνε τον κόσμο στο ένα πόδι για τις ταυτότητες.

Οι πρώην συμμαθητές, είναι συνεργοί και συνυπεύθυνοι για αυτό το νομοσχέδιο και τα κακά που θα προκύψουν από τη χώρα.

Στάθηκες πολύ λίγος Αντώνη, ο κόσμος βαρέθηκε να ακούει ωραία λόγια. Ωραία μας τα έλεγε και ο Κώστας. Και είδαμε που καταλήξαμε.

Την κατάντια της Ν.Δ. την προκαλέσατε εσείς, με την ανυπαρξία, τη διαφθορά, τις ανεκπλήρωτες υποθέσεις και τον κενό λόγο.

Ας έδινες τη μάχη Αντώνη κι ας την έχανες. Τουλάχιστον θα είχες κάνει το καθήκον σου. Ως αξιωματική αντιπολίτευση έχεις αυξημένες ευθύνες. Για άλλη μια φορά, πουλήσατε τη χώρα στο βωμό του πολιτικού κέρδους.

Αλλά θα έρθει και η νέμεσις και για εσάς. Όταν πια θα έχει αλλοιωθεί τόσο το εκλογικό σώμα, που δε θα μπορείτε πια να κυβερνήσετε αν δε γίνετε ΠΑΣΟΚ νο2.

Και η ακόμη μεγαλύτερη ειρωνία, όταν πια θα κυβερνά του μουσουλμανικό κόμμα Ελλάδας και εσείς θα τους παρακαλάτε να σας βάλουν στα ψηφοδέλτια ως υποψήφιους μειονοτικούς.

Για ποια πατρίδα μιλάτε κ. Σαμαρά, όταν αφήνετε ανοιχτό το πεδίο στην κυβέρνηση για ένα νομοσχέδιο που κατεξοχήν αφορά την ίδια την υπόσταση της πατρίδας και του έθνους;

Αιδώς Αργείοι!

(από σχόλιο Αναγνώστη μας
εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: