Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ???


ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ

Ο παγκόσμια γνωστός επί 30 (τριάντα) χρόνια δημοσιογράφους του CNN, LOU DOBBS, και Οικονομικός Αναλυτής με Εξειδίκευση στη «Λαθρομετανάστευση», στις επόμενες εκλογές, επρόκειτο να είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Προέδρου των Η.Π.Α. Έζησε και εργάσθηκε στις Η.Π.Α από το 1961 επικαλούμενος καταγωγή Τεξανού. Απέκτησε 17 (δέκα επτά) παιδιά στις Η.Π.Α. Εισέπραξε επί 5 (πέντε) 10ετίες επιδοτήσεις των Η.Π.Α., ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ VISA εισόδου στις Η.Π.Α. το 1961, όταν δουλέμποροι από το Μεξικό τον στοίβαξαν μαζί με τα 14 (δέκα τέσσερα) αδέλφια του, σε τσουβάλια με κοκαΐνη και τους άδειασαν στο Τέξας.

Λόγω της αλαζονείας και του εριστικού χαρακτήρα του, ο LOU DOBBS, δημιούργησε πολλούς εχθρούς και δυσφορία στο CNN. Κάποιοι ανώνυμοι από την Αμερικανό-Ισπανική Κοινότητα κατήγγειλαν στις Υπηρεσίες Εσωτερικής Ασφάλειας και Μετανάστευσης την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ από το 1961! στις Η.Π.Α. του Luis Miguel Salvador Aguila Dominguez, δηλαδή, του LOU DOBBS!

Εφαρμόζοντας άμεσα τον νόμο περί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, στις 12-11-2009 οι Αρχές τον απέλασαν στο Μεξικό, με χειροπέδες,. Τα παιδιά του επίσης, θα υποστούν νομικές συνέπειες, διότι το γεγονός ότι γεννήθηκαν και έζησαν επί 10ετίες στις Η.Π.Α, ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι είναι παιδιά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ και πρέπει να επιστρέψουν εντόκως, της επιδοτήσεις που παράνομα εισέπραξαν επί 10ετίες. Όλα αυτά βέβαια, συμβαίνουν σε χώρα που έχει και εφαρμόζει τους νόμους περί Λαθρομετανάστευσης.

Το CNN, η Αμερικανική δημοσιογραφική κοινότητα και οι Πολίτες, έμειναν εμβρόντητοι από την πρωτοφανή εξαπάτηση του Αμερικανικού Κράτους από τον υπεράνω υποψίας, Παγκόσμιας Εμβέλειας ΔΙΑΣΗΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ κ. LOU DOBBS http://bit.ly/40Nei2

Εμείς, ποιά «ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» θα χαρίσουμε στα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Ελλάδα που ασφυκτιά? Γιά ποιά «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο Μεταναστευκό μάς μιλάει ο κ. Πρωθυπουργός? Έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να γράψει Ιστορία, διαλύοντας την Ελληνικότητα της Χώρας, ερήμην των Ελλήνων Πολιτών?

Κανείς ΔΕΝ μπορεί να κτίσει ευτυχία επάνω στην δυστυχία άλλων ανθρώπων. Kανείς. Ούτε κι’ εσείς κ. Παπανδρέου.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: