Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ...ΝΑ ΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ


Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω διαρκώς για «Συλλόγους γονέων που βρίσκονται κοντά στους μετανάστες» για «Συλλόγους δασκάλων που επικροτούν την κίνηση της Πρωτονοτάριου να διδάσκει αλβανικά στα μικρά Αλβανόπουλα το απόγευμα», αυτά τα γράφουν διάφορα ιστολόγια του «προοδευτικού» ή αλλιώς βλέπε «χουντικού χώρου» και τα αναμασάνε διαρκώς κάποιοι μετανάστες που τους βολεύει για προσωπικές επιδιώξεις η παράνομη απονομή ιθαγένειας σε τόσο κόσμο που ήρθε λαθραία και που επιδίδεται σε ένα σωρό παράνομες πράξεις, θα σας πω τα παρακάτω από τη δική μου πείρα.

Κινούμαι στο χώρο των συλλόγων πολλά χρόνια. Πριν ακόμα παντρευτώ, πριν κάνω παιδιά. Σας βεβαιώνω ότι οι οπαδοί Σύριζα επιδιώκουν να βρίσκονται παντού. Αυτό συμβαίνει και μέσα στους συλλόγους γονέων και μέσα στους συλλόγους δασκάλων και καθηγητών. Βάζουν υποψηφιότητα για τα διοικητικά συμβούλια και κάνουν αγώνα για να ψηφιστούν, και στη συνέχεια τραβάνε τη γραμμή της παράταξής τους.

Προσέξτε: για αποφάσεις σοβαρών θεμάτων, όπως γράφουν και όλα τα καταστατικά, καλείται η γενική συνέλευση των π.χ. γονέων ή δασκάλων, εξαρτάται σε ποιο σύλλογο είμαστε. Αυτοί τι κάνουν λοιπόν; Αυτές τις πολύ σοβαρές αποφάσεις όπως το να στηρίξουν μια δασκάλα που διδάσκει με παράνομο τρόπο στα Αλβανάκια τη γλώσσα τους και την ιστορία τους (η οποία ιστορία περιέχει σωρεία ανακριβειών εις βάρος της Ελλάδας), αυτή την σοβαρότατη απόφαση λοιπόν, δεν τη θέτουν σε γενική συνέλευση γονέων αλλά λαμβάνεται με την κατά δύο τρίτα πλειοψηφία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου!!! Απόφαση που την παίρνουν επτά (7) μόλις άτομα!!!! Δηλαδή Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Αναπληρωτής Γ. Γραμματέας, Ταμίας, Αναπληρωτής Ταμίας και Ειδικός Γραμματέας!!!!! Επτά χρειάζονται σε περίπτωση ομοφωνίας. Σε περίπτωση που βγάλουν πλειοψηφική αρκούν 4 από τους 7!!!!! Έτσι λαμβάνονται αποφάσεις από τη Διοίκηση κάποιου συλλόγου χωρίς να γνωρίζουν τα μέλη τίποτα και ξαφνικά μαθαίνουν για την τάδε απόφαση και μένουν με το στόμα ανοιχτό!!! Αλλά και γενική συνέλευση να καλούσαν να αποφασίσει κατά πλειοψηφία στη Γκράβα, πείτε μου τι απόφαση θα έβγαζε όταν οι περισσότεροι γονείς

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;

Στους συλλόγους των δασκάλων συμβαίνει το ίδιο. Σοβαρές αποφάσεις τις παίρνει το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία, δηλαδή ψηφίζουν οπαδοί Σύριζα χωρίς να καλούν γενική συνέλευση και μετά βγαίνει μια απόφαση και ανακοινώνεται χωρίς να έχουν ιδέα τα υπόλοιπα μέλη!!!!

Θα σας πω ένα παράδειγμα. Πριν 12 χρόνια ήμουν διορισμένος σε επαρχία. Υπήρχαν 2 δημοτικά σχολεία σε απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων. Το ένα σχολείο ήταν ομοιογενές αποκλειστικά με Ελληνόπουλα, στο άλλο υπήρχε ένας σταθερά αυξανόμενος αριθμός Αλβανών μαθητών. Οι γονείς εκεί ήταν ανήσυχοι γιατί είχαν αρχίσει τα κρούσματα «επίθεσης» σε Ελληνόπουλα από τα Αλβανάκια, π.χ. τους έκλεβαν το κολατσιό, τα έσπρωχναν επίτηδες, έσπαγαν γυαλιά κλπ. Ήθελαν να συνενώσουν τα δύο σχολεία για να αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων μαθητών αλλά να κλείσει όχι το δικό τους σχολείο, αλλά το άλλο, γιατί δεν ήθελαν να μεταφέρουν τα παιδιά τους!! Έβγαλαν απόφαση θετική και πρότειναν και στον άλλο σύλλογο γονέων να κάνει το ίδιο. Βγήκε απόφαση σε επίπεδο Δ.Σ. πλειοψηφική από 5 γονείς (Συριζαίοι που βρίσκονται παντού) και προωθήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας το κλείσιμο του ενός σχολείου, αυτό που είχε μόνο Ελληνόπουλα!!! Λίγο έλειψε να περνούσε κρυφά κρυφά αν δεν ενημέρωναν τους υπόλοιπους γονείς τα μέλη του Δ.Σ. που δεν ψήφισαν! Κλήθηκε γενική Συνέλευση και πήραν απόφαση να μην κλείσει το δικό τους σχολείο. Ενημερωτικά σας λέω, ότι οποιοδήποτε μέλος έχει τακτοποιήσει τα οικονομικά του, μπορεί να συγκαλέσει μόνο του Γενική Συνέλευση, να ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση που θα είναι έγκυρη, δια νόμου. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Μην τρομάζετε λοιπόν όταν διαβάζετε ή ακούτε για ανθελληνικές αποφάσεις συλλόγων ή αθλητικών σωματείων ή ο.τιδήποτε άλλο γιατί οι αποφάσεις λαμβάνονται από άτομα Σύριζα και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία π.χ. των διδασκόντων.

Άλλωστε για να κάνεις οποιοδήποτε μάθημα απογευματινές ώρες χρειάζεσαι την υπογραφή του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής, έστω κι αν είναι δωρεάν το μάθημα. Είναι υποχρεωτικό να καταθέσεις αναλυτικό πρόγραμμα. Επίσης, χρειάζεται άδεια από το Δήμο της περιοχής που είναι και ο κάτοχος των σχολικών κτιρίων. Αυτά τα δύο υποχρωτικά δικαιολογητικά τα είχε η κ. Πρωτονοτάριου; Γιατί δεν της ζητήθηκαν από το Δικαστήριο; Ό,τι και να δίδασκε, είναι παράνομη αν δεν τα είχε!!!

Ακούστε κι αυτό: Κάποιος συγγενής πολύτεκνος πατέρας, πήρε τα παιδιά του από το σχολείο αυτό, όταν άρχισαν τα παράνομα μαθήματα το απόγευμα. Ο λόγος ήταν ότι τα αλβανάκια που τα δίδασκε την αλβανική ιστορία η Αλβανίδα δασκάλα, ερχόντουσαν την άλλη μέρα στο σχολείο και τσακωνόντουσαν με τα Ελληνόπουλα για ιστορικά ζητήματα!!!

Γ. Κ.

Δάσκαλος εν ενεργεία.

Sofia
πηγή:
Εγκληματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια: