Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ Ή Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΕΤ3 27-01-2010 ΜΙΛΗΣΑΝ ΔΥΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ


ΚΑΙ ΓΕΝNΑΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

"ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΝΕΟΓΕΝIΤΣΑΡΟΙ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ, ΑΘΟΡΥΒΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΤΩΝ"


Ο φασισμός της υποκρισίας ή η υποκρισία του φασισμού

Ο φασισμός της υποκρισίας των εθνομηδενιστών είναι μια πραγματικότητα που μόνο αδαείς δεν μπορούν να διακρίνουν.

Βλέποντας χθες 30 λεπτά από μια εκπομπή της Ετ3 για την απόδοση ιθαγένειας συνειδητοποίησα για μία ακόμη φορά την υποκρισία των εθνομηδενιστών στο πρόσωπο και τις εκφράσεις του Δημήτρη Χριστόπουλου και του Αντώνη Μανιτάκη.

Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι τόσο η απουσία επιχειρημάτων, ούτε η κατάφωρη παραβίαση των συνταγματικών και ανθρώπινων δικαιωμάτων των ελλήνων πολιτών.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο δόλος και το υποβόσκον μίσος των συγκεκριμένων εθνομηδενιστών προς κάθε τι ελληνικό* συνεπώς και λογικό και δίκαιο *(και για να μην γίνει παρανόηση εννοώ τις απόλυτες αρετές του ελληνισμού διαχρονικά).

Αυτό έρχονται να καταλύσουν, έχοντας τις πλάτες των αλλόφυλων εξουσιαστών, με σκοπό ως μαθητευόμενοι σοφιστές του 21ου αιώνα να ξεπληρώσουν εργολαβίες που δεν πρόλαβαν οι πρόγονοι τους.

Τέτοια απύθμενη λύσσα προς κάθε τι το ελληνικό, τέτοια διαστροφή της πραγματικότητας και ακύρωση της λογικής και των νόμων, τέτοια φασιστική και ρατσιστική αντιμετώπιση προς κάθε έλληνα πολίτη που αντιλαμβάνεται την αλήθεια, δεν μπορεί να εξηγηθεί μέσω απλής πληρωμένης εργολαβίας.

Δεν φτάνει μόνο ο χρηματισμός για να εξηγήσει την καθημερινή τους τυφλότητα.

Δεν ζούμε σε άλλη χώρα τουλάχιστον όσο αναφορά τις πέντε αισθήσεις.

Ο οφθαλμοφανέστατος κοινωνικός αναβρασμός, η γνώση των δίκαιων ανησυχιών των ελλήνων πολιτών είναι κάτι που η πανεπιστημιακή τους μόρφωση δύναται να τους προσφέρει. ΄Ισως να μην χρειάζεται ούτε αυτή, η κατάσταση που δημιουργείται είναι απελπιστική όσο αναφορά τα απόλυτα νούμερα και η υποκρισία του δεν γνωρίζω στατιστική, ή ότι ο κόσμος έτσι προχωράει είτε το θέλουμε είτε όχι,(προχωράει ως νεοταξίτικος αμνήμον χυλός) είναι μόνο μία ένδειξη απουσίας επιχειρημάτων και μία φασίζουσα προκλητική εξουσιαστική και δεσποτική επισήμανση.

Έτσι γυρνάμε στα πιθανά αίτια αυτής της απύθμενης λύσσας προς κάθε τι ελληνικό και πατριωτικό, η μόρφωση τους δεν τους δίνει άλλοθι, ούτε καν η πιθανή ισχυρή ιδεοληψία τους(πιθανολογώ μια διεθνιστική μαρξιστική), ούτε αυτή εξηγεί πλήρως τη λύσσα, τα χρήματα δεν μπορούν ούτε και αυτά να μας δώσουν σαφή εξήγηση.

Μένει λοιπόν ο εσωτερικός κόσμος, οι ιστορικές καταβολές και πιο λαικά μένει η καταγωγή και οι πρόγονοι.

Αυτοί είναι η ζωντανή απόδειξη ότι έλληνας γεννιέσαι και δεν γίνεσαι, δέχτηκαν την ελληνική παιδεία πριν πολλά χρόνια που ήταν κατάτι ανώτερη της σημερινής και δεν έγιναν έλληνες, αντ΄ αυτού πολεμούν με λύσσα και μίσος κάθε λογικό και δημοκράτη πατριώτη υιοθετώντας την εξουσιαστική ρότα-γραμμή των διαχρονικών μας σφαγέων αγγλοσαξόνων ΗΠΑ-Ε.Ε και εβραίων πρώην βοσκών της ερήμου και νυν μεγαλοτραπεζιτών.

Μήπως είναι απόγονοι παιδιών παιδομαζώματος, γιατί δρουν καθαρά ως νεογενίτσαροι, ο εγκέφαλος τους είναι προκλητικά κλειδωμένος και η ψυχή οριστικά ταγμένη και ορκισμένη να επιφέρει το μέγιστο κακό στον Ελληνισμό, ήτοι να συντελέσει την αναίμακτη, αθόρυβη εξαφάνιση του Ελληνικού γένους σε βάθος μερικών δεκάδων ετών.

Εμείς θα πούμε απλά: Έχουν γνώση οι φύλακες.

ΠΗΓΗ:
http://etinarcadia-ego.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

πηγή:enhmerwths.pa-sy-a.gr

1 σχόλιο:

kafteripiperia είπε...

Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ, Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ "ΚΟΝΟΜΑ".