Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ!! ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!


Με ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ , το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, -ΠΡΟ ΠΟ- (βλ.Χρυσοχοϊδης) ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ απο τις στολές των Αστυνομικών οι Ελληνικές σημαίες


Η Διαταγή περιλαμβάνει και την ΑΠΕΙΛΗ, ότι ΑΥΡΙΟ Παρασκευή θα γίνει ΕΛΕΓΧΟΣ απο τους Διοικητές των Τμημάτων και στούς "παραβάτες" θα επιβληθεί ΠΟΙΝΗ 100ΕΥΡΩ. Στίς στολές θα επιτρέπεται να φέρουν ΜΟΝΟ (στίς επωμίδες) τον αριθμό μητρώου των Αστυνομικών, προκειμένου να αναγνωρίζονται ευκόλως και να ΚΑΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ , να ΜΗΝΥΟΝΤΑΙ, να ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ αναλόγως.

Δεν σας περιγράφω την ΟΡΓΗ των Αστυνομικών κατά αυτής της απόφασης και της ανθελληνικής συμπεριφοράς του ΠΑΣΟΚιστανού Υπουργού προστασίας του Πακιστανού πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη, που θέλει του ΕΛΛΗΝΕΣ Αστυνομικούς, έρμαια στα χέρια κάθε εγκληματία λαθρομετανάστη.

πηγή:
Σκεφτόμαστε Ελληνικά

2 σχόλια:

kafteripiperia είπε...

(ἀ)νθρωπάκια κουρελοῦδες ἀνέλαβαν τὴν διοίκηση τῆς Ἀστυνομίας,τὶ περιμένετε!!!

Γ.Σπ. ΚΑΚΑΡΕΛΙΔΗΣ - G.S. KAKARELIDIS είπε...

Οι Αμερικανοί μέχρι και στα βρακιά τους τυπώνουν τη σημαία τους. Αλλά τι να πεί κανείς με όλους τους εθνοαποδομητές , τώρα και κρατοαποδομητές που μπλέξαμε. Το να παίρνουν βέβαια τον παχυλό μισθό τους είναι .... άλλου παπά ευαγγέλιο(!!!) προς το όποίο όμως ευχαρίστως "κάνουν το σταυρό τους και προσκυνούν"