Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Το Πεντάγωνο κρύβει εξωγήινα διαστημόπλοια - πληροφοριοδότης David Grusch

6 -6- 2023    Το Πεντάγωνο κρύβει εξωγήινα διαστημόπλοια - πληροφοριοδότης

Ο βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ David Grusch επιμένει ότι υπάρχουν, αν και δεν έχει δει ποτέ ο ίδιος τους εξωγήινους ή τα σκάφη τους
Το Πεντάγωνο κρύβει «αρκετά» εξωγήινα διαστημόπλοια που συνετρίβησαν, ακόμη και νεκρές εξωγήινες οντότητες, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και πληροφοριοδότης David Grusch στο NewsNation τη Δευτέρα, 5-6-23.


Το πρόγραμμα ανάκτησης συντριβών - τόσο μυστικό που ακόμη και η ομάδα εργασίας του Πενταγώνου για τα Αγνώστου Ταυτότητας Ανώμαλα Φαινόμενα (UAP) έχει αρνηθεί την πρόσβαση - έχει εδώ και δεκαετίες εμπλακεί στην «ανάκτηση τεχνικών οχημάτων μη ανθρώπινης προέλευσης», εξήγησε ο Grusch. Πρόσθεσε ότι ορισμένα διακρίνονται από τα ανθρωπογενή σκάφη από τη μορφολογία τους και τους τύπους υλικών, με «μοναδικές ατομικές ρυθμίσεις και ραδιολογικές υπογραφές».
«Φυσικά, όταν ανακτάς κάτι που είτε προσγειώθηκε είτε συνετρίβη, μερικές φορές συναντάς νεκρούς πιλότους», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Ενώ ο Grusch υπηρέτησε ως σύνδεσμος με την Task Force UAP για το Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης από το 2019 έως το 2021 και στη συνέχεια πραγματοποίησε ανάλυση UAP για την Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών, [National Geospatial-Intelligence Agency] παραδέχτηκε στο NewsNation ότι δεν είχε δει ποτέ κανένα από τα διαστημικά σκάφη ή τους απόκοσμους χειριστές τους.
Αντ 'αυτού, ισχυρίστηκε, «πολλοί νυν και πρώην ανώτεροι αξιωματικοί πληροφοριών που ήρθαν σε μένα, πολλοί από τους οποίους γνώριζα σχεδόν όλη μου την καριέρα», μου είχαν «εμπιστευτεί» σχετικά με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. "Μου είπαν, με βάση την προφορική μαρτυρία τους, και μου παρείχαν έγγραφα και άλλες αποδείξεις ότι υπήρχε ένα πρόγραμμα που η ομάδα εργασίας UAP" - ακόμη και άτομα με άκρως απόρρητες / SCI διαβαθμίσεις ασφαλείας όπως ο ίδιος - "δεν επιτράπηκε να εισέλθουν".
Αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει πιστό, είπε. «Σίγουρα δεν είμαστε μόνοι. Απολύτως τα σημεία δεδομένων εμπειρικά [sic], δεν είμαστε μόνοι».
Ο Grusch δήλωσε στο The Debrief ότι υπέβαλε καταγγελία στο Κογκρέσο, υποστηρίζοντας ότι είχε υποστεί παράνομα αντίποινα επειδή μοιράστηκε όσα γνώριζε για το πρόγραμμα ανάκτησης συντριβής UFO με τους νομοθέτες και τον Γενικό Επιθεωρητή της Επιτροπής Πληροφοριών.
Ωστόσο, είπε, δεν μπορούσε να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με το κοινό λόγω της εθνικής ασφάλειας.
Σε μια δήλωση που απαντά στην αποκάλυψη, το Πεντάγωνο ισχυρίστηκε ότι το δικό του Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών (AARO) δεν είχε ανακαλύψει «καμία επαληθεύσιμη πληροφορία που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς ότι οποιαδήποτε προγράμματα σχετικά με την κατοχή ή την αντίστροφη μηχανική εξωγήινων υλικών υπήρχαν στο παρελθόν ή υπάρχουν σήμερα».
Ωστόσο, το πρόγραμμα που περιέγραψε ο Grusch λειτουργεί σε υψηλότερο επίπεδο μυστικότητας από το AARO.
Κατηγόρησε μια «εξελιγμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης που στοχεύει τον αμερικανικό λαό, η οποία είναι εξαιρετικά ανήθικη» για το γεγονός ότι οι Αμερικανοί παρέμειναν σε μεγάλο βαθμό στο σκοτάδι σχετικά με τους υποτιθέμενους επισκέπτες από το διάστημα.
================
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΣΚΑΦΗ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

LESLIE KEAN ΚΑΙ RALPH BLUMENTHAL·5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023
Ένας πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών που έγινε πληροφοριοδότης έδωσε στο Κογκρέσο και στον Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας των Υπηρεσιών Πληροφοριών εκτεταμένες διαβαθμισμένες πληροφορίες σχετικά με βαθιά συγκεκαλυμμένα, κρυφά προγράμματα που, όπως λέει, κατέχουν διαθέτουν ανακτημένα άθικτα και μερικώς άθικτα σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.
Οι πληροφορίες, λέει, έχουν παρακρατηθεί αποκρύπτονται παράνομα από το Κογκρέσο και υπέβαλε καταγγελία ισχυριζόμενος ότι υπέστη παράνομα αντίποινα για τις εμπιστευτικές αποκαλύψεις του, που αναφέρονται εδώ για πρώτη φορά.
Άλλοι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών, τόσο εν ενεργεία όσο και συνταξιούχοι, με γνώση αυτών των προγραμμάτων μέσω της εργασίας τους σε διάφορες υπηρεσίες, έχουν παράσχει ανεξάρτητα παρόμοιες, επιβεβαιωτικές πληροφορίες, τόσο εντός όσο και εκτός αρχείου.
Ο πληροφοριοδότης, David Charles Grusch, 36 ετών, παρασημοφορημένος πρώην αξιωματικός μάχης στο Αφγανιστάν, είναι βετεράνος της Εθνικής Υπηρεσίας Γεωχωρικών Πληροφοριών (NGA) και του Εθνικού Γραφείου Αναγνώρισης (NRO). Υπηρέτησε ως εκπρόσωπος του γραφείου αναγνώρισης στην Ειδική Ομάδα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέριων Φαινομένων από το 2019-2021. Από τα τέλη του 2021 έως τον Ιούλιο του 2022, ήταν συνεπικεφαλής της NGA για την ανάλυση UAP και εκπρόσωπός της στην ειδική ομάδα.
Η ομάδα εργασίας ιδρύθηκε για να διερευνήσει αυτά που κάποτε ονομάζονταν «αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα» ή UFO, και τώρα ονομάζονται επίσημα «αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα» ή UAP. Επικεφαλής της ομάδας εργασίας ήταν το Υπουργείο Ναυτικού υπό το Γραφείο του Υφυπουργού Άμυνας για τις Πληροφορίες και την Ασφάλεια. Από τότε έχει αναδιοργανωθεί και επεκταθεί στο All-Domain Anomaly Resolution Office για να συμπεριλάβει έρευνες αντικειμένων που λειτουργούν υποβρύχια.

Ο Grusch δήλωσε ότι οι ανακτήσεις μερικών θραυσμάτων μέσω και μέχρι άθικτων οχημάτων έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση, τους συμμάχους της και τους εργολάβους άμυνας.
https://www.politico.com/news/magazine/2023/06/03/ufo-crash-materials-intelligence-00100077

Η ανάλυση διαπίστωσε -έδειξε ότι, τα αντικείμενα που ανακτήθηκαν είναι «εξωτικής προέλευσης (μη ανθρώπινη νοημοσύνη, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης) με βάση τις μορφολογίες των οχημάτων και τις δοκιμές της επιστήμης των υλικών και την κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», είπε.

Κατά την υποβολή της καταγγελίας του, ο Grusch εκπροσωπείται από δικηγόρο που υπηρέτησε ως ο αρχικός Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας Πληροφοριών (ICIG).

«Δεν μιλάμε για πεζή προέλευση ή ταυτότητες», δήλωσε ο Grusch, αναφερόμενος στις πληροφορίες που παρείχε στο Κογκρέσο και στην τρέχουσα ICIG. «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα».
Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, ο Grusch παρείχε στο Γραφείο Προδημοσίευσης και Αναθεώρησης Ασφάλειας του Υπουργείου Άμυνας [Defense Office of Prepublication and Security Review ] τις πληροφορίες που σκόπευε να μας αποκαλύψει. Οι καταγεγραμμένες δηλώσεις του «εκκαθαρίστηκαν για ανοικτή δημοσίευση» στις 4 και 6 Απριλίου 2023, σε έγγραφα που μας παρασχέθηκαν.
Οι αποκαλύψεις του Grusch, καθώς και εκείνες των μη δημόσιων μαρτύρων, σύμφωνα με τις νέες προστατευτικές διατάξεις του τελευταίου νομοσχεδίου για τις αμυντικές πιστώσεις, σηματοδοτούν μια αυξανόμενη αποφασιστικότητα από ορισμένους στην κυβέρνηση να ξετυλίξουν ένα κολοσσιαίο αίνιγμα με επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια που έχει ταλαιπωρήσει τον στρατό και έχει δελεάσει το κοινό από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά. Για πολλές δεκαετίες, η Πολεμική Αεροπορία διεξήγαγε μια εκστρατεία παραπληροφόρησης για να δυσφημίσει τις αναφερόμενες θεάσεις ανεξήγητων αντικειμένων. Τώρα, με δύο δημόσιες ακροάσεις και πολλές απόρρητες ενημερώσεις στο ενεργητικό του, το Κογκρέσο πιέζει για απαντήσεις.
Ο Karl E. Nell, πρόσφατα συνταξιούχος συνταγματάρχης του στρατού και νυν στέλεχος αεροδιαστημικής, ο οποίος ήταν ο σύνδεσμος του στρατού για την ειδική ομάδα UAP από το 2021 έως το 2022 και συνεργάστηκε με τον Grusch εκεί, χαρακτηρίζει τον Grusch ως «άμεμπτο».
Ο Christopher Mellon, ο οποίος πέρασε σχεδόν είκοσι χρόνια στην κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ και υπηρέτησε ως αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για τις πληροφορίες, έχει συνεργαστεί με το Κογκρέσο για χρόνια σε αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα.
"Ένας αριθμός καλά τοποθετημένων νυν και πρώην αξιωματούχων έχουν μοιραστεί λεπτομερείς πληροφορίες μαζί μου σχετικά με αυτό το υποτιθέμενο πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την ιστορία, τα κυβερνητικά έγγραφα και την τοποθεσία όπου ένα σκάφος φέρεται να εγκαταλείφθηκε και να ανακτήθηκε", δήλωσε ο Mellon. "Ωστόσο, είναι ένα λεπτό θέμα να πάρει αυτές τις δυνητικά εκρηκτικές πληροφορίες στα σωστά χέρια για επικύρωση. Αυτό γίνεται δυσκολότερο από το γεγονός ότι, δικαίως ή αδίκως, ορισμένες πιθανές πηγές δεν εμπιστεύονται την ηγεσία του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών Όλων των Τομέων που ιδρύθηκε από το Κογκρέσο.
Ωστόσο, ορισμένοι εκ των έσω [εμπιστευτικοί] είναι τώρα πρόθυμοι να αναλάβουν το ρίσκο να παρουσιαστούν για πρώτη φορά με γνώση αυτών των προγραμμάτων ανάκαμψης.
Ο Jonathan Grey είναι ένας αξιωματικός γενιάς της Κοινότητας Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών με Άκρως Απόρρητη Εκκαθάριση που εργάζεται επί του παρόντος για το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος (NASIC), όπου η ανάλυση του UAP ήταν το επίκεντρό του. Προηγουμένως είχε εμπειρία υπηρετώντας στην Ιδιωτική Αεροδιαστημική και στις Ειδικές Ομάδες Οδηγιών του Υπουργείου Άμυνας.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», δήλωσε ο Γκρέι. «Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και όμως μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει».
Στην Εθνική Υπηρεσία Γεωχωρικών Πληροφοριών, ο Grusch υπηρέτησε ως Ανώτερος Αξιωματικός Ενσωμάτωσης Δυνατοτήτων Πληροφοριών, έχοντας λάβει άδεια σε επίπεδο Άκρως Απόρρητων / Μυστικών Διαμερισμάτων Πληροφοριών και ήταν ο Ανώτερος Τεχνικός Σύμβουλος της υπηρεσίας για την ανάλυση αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων / Trans-Medium Issues. Από το 2016 έως το 2021, υπηρέτησε στο Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης ως Ανώτερος Αξιωματικός Πληροφοριών και ηγήθηκε της παραγωγής της καθημερινής ενημέρωσης του διευθυντή του NRO. Ο Grusch ήταν πολίτης GS-15, το στρατιωτικό ισοδύναμο ενός συνταγματάρχη.
Ο Grusch έχει υπηρετήσει ως αξιωματικός πληροφοριών για πάνω από δεκατέσσερα χρόνια. Βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας, έχει πολλά βραβεία και παράσημα για τη συμμετοχή του σε μυστικές και μυστικές επιχειρήσεις για την προώθηση της αμερικανικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με μια έκθεση επιδόσεων NRO του 2021, ο Grusch ήταν στρατηγικός αναλυτής πληροφοριών με πολλαπλές ευθύνες που «ανέλυσε αναφορές αγνώστου ταυτότητας εναέριων φαινομένων» και «ενίσχυσε τα κενά της ηγεσίας του Κογκρέσου στην κατανόηση της Intel ». Αξιολογήθηκε από τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρήσεων του γραφείου αναγνώρισης ως «έμπειρος αξιωματικός προσωπικού και στρατηγός» και «ολοκληρωτής συνολικής δύναμης με καινοτόμες λύσεις και αξιοποιήσιμα εφικτά αποτελέσματα».
Ο Grusch ετοίμασε πολλές ενημερώσεις σχετικά με αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα για το Κογκρέσο ενώ ήταν στην κυβέρνηση και βοήθησε στη σύνταξη της γλώσσας για το UAP για τον νόμο περί εξουσιοδότησης εθνικής άμυνας FY2023, με επικεφαλής τους γερουσιαστές Kirsten Gillibrand και Marco Rubio και υπογράφηκε σε νόμο από τον πρόεδρο Μπάιντεν τον Δεκέμβριο του 2022.
https://docs.house.gov/billsthisweek/20221205/BILLS-117hres_-SUS.pdf
untitled (house.gov)
Η διάταξη ορίζει ότι οποιοδήποτε πρόσωπο με σχετικές πληροφορίες UAP μπορεί να ενημερώσει το Κογκρέσο χωρίς αντίποινα, ανεξάρτητα από τυχόν προηγούμενες συμφωνίες μη αποκάλυψης.
Στις δηλώσεις του που εγκρίθηκαν για δημοσίευση από το Πεντάγωνο τον Απρίλιο, ο Grusch ισχυρίστηκε ότι τα «προγράμματα κληρονομιάς» των UFO έχουν από καιρό κρυφτεί μέσα σε «πολλαπλές υπηρεσίες που φωλιάζουν δραστηριότητες UAP σε συμβατικά προγράμματα μυστικής πρόσβασης χωρίς κατάλληλη αναφορά σε διάφορες εποπτικές αρχές».
Είπε ότι ανέφερε στο Κογκρέσο την ύπαρξη ενός δεκαετούς «δημοσίως άγνωστου Ψυχρού Πολέμου για την ανάκτηση και εκμετάλλευση φυσικού υλικού - ένας ανταγωνισμός με σχεδόν ομότιμους αντιπάλους όλα αυτά τα χρόνια για τον εντοπισμό συντριβών / προσγειώσεων UAP και την ανάκτηση του υλικού για εκμετάλλευση / αντίστροφη μηχανική για τη συγκέντρωση ασύμμετρων πλεονεκτημάτων εθνικής άμυνας».
Ξεκινώντας από το 2022, ο Grusch παρείχε στο Κογκρέσο ώρες καταγεγραμμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών που μεταγράφηκαν σε εκατοντάδες σελίδες που περιελάμβαναν συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με το πρόγραμμα ανάκτησης υλικών. Το Κογκρέσο δεν έχει λάβει κανένα φυσικό υλικό που να σχετίζεται με συντρίμμια ή άλλα μη ανθρώπινα αντικείμενα.
Η έρευνα του Grusch επικεντρώθηκε σε εκτεταμένες συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών, μερικοί από τους οποίους εμπλέκονται άμεσα με το πρόγραμμα. Λέει ότι η επιχείρηση ήταν παράνομα προστατευμένη από την κατάλληλη εποπτεία του Κογκρέσου και ότι στοχοποιήθηκε και παρενοχλήθηκε λόγω της έρευνάς του.
Ο Grusch δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις ανάκτησης σκαφών συνεχίζονται σε διάφορα επίπεδα δραστηριότητας και ότι γνωρίζει τα συγκεκριμένα άτομα, νυν και πρώην, που εμπλέκονται.
"Άτομα σε αυτά τα προγράμματα UAP με πλησίασαν με την επίσημη ιδιότητά μου και αποκάλυψαν τις ανησυχίες τους σχετικά με ένα πλήθος αδικημάτων, όπως η παράνομη σύναψη συμβάσεων κατά των Ομοσπονδιακών Κανονισμών Απόκτησης και άλλης εγκληματικότητας και η καταστολή πληροφοριών σε μια εξειδικευμένη βιομηχανική βάση και ακαδημαϊκή κοινότητα", δήλωσε.
Συνεργάτες που εγγυήθηκαν για τον Grusch δήλωσαν ότι οι πληροφορίες του ήταν εξαιρετικά ευαίσθητες, παρέχοντας αποδείξεις ότι υλικά από αντικείμενα μη ανθρώπινης προέλευσης βρίσκονται στην κατοχή εξαιρετικά μυστικών μαύρων προγραμμάτων. Αν και οι τοποθεσίες, τα ονόματα των προγραμμάτων και άλλα συγκεκριμένα δεδομένα παραμένουν απόρρητα, ο Γενικός Επιθεωρητής και το προσωπικό της επιτροπής πληροφοριών έλαβαν αυτές τις λεπτομέρειες. Αρκετά σημερινά μέλη του προγράμματος ανάκτησης μίλησαν στο γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή και επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που είχε παράσχει ο Grusch για τη διαβαθμισμένη καταγγελία.
Ο Grusch αποχώρησε από την κυβέρνηση στις 7 Απριλίου 2023, προκειμένου, όπως είπε, να προωθήσει την κυβερνητική λογοδοσία μέσω της ευαισθητοποίησης του κοινού. Παραμένει καλά υποστηριζόμενος στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών και πολλές πηγές έχουν εγγυηθεί για την αξιοπιστία του.
«Ο ισχυρισμός του σχετικά με την ύπαρξη μιας κούρσας επίγειων εξοπλισμών που συμβαίνει sub-rosa τα τελευταία ογδόντα χρόνια και επικεντρώνεται σε τεχνολογίες αντίστροφης μηχανικής άγνωστης προέλευσης είναι θεμελιωδώς σωστός, όπως και η αδιαμφισβήτητη συνειδητοποίηση ότι τουλάχιστον ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες άγνωστης προέλευσης προέρχονται από μη ανθρώπινη νοημοσύνη», δήλωσε ο Karl Nell, ο απόστρατος συνταγματάρχης του στρατού που συνεργάστηκε με τον Grusch στην Task Force UAP.
Σε μια αξιολόγηση απόδοσης του 2022, η Laura A. Potter, Αναπληρωτής Αρχηγός του Επιτελείου Πληροφοριών, Αρχηγείο, Τμήμα Στρατού, περιέγραψε τον Nell ως «αξιωματικό με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα».
Ο Grusch εκπροσωπείται από τον Charles McCullough III, ανώτερο εταίρο του Compass Rose Legal Group στην Ουάσιγκτον και τον αρχικό Γενικό Επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών, που επιβεβαιώθηκε από τη Γερουσία των ΗΠΑ το 2011. Εκείνη την εποχή, ο McCullough αναφερόταν απευθείας στον τότε διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, James R. Clapper, και επέβλεπε αξιωματικούς πληροφοριών υπεύθυνους για ελέγχους, επιθεωρήσεις και έρευνες.
Τον Μάιο του 2022, η McCullough υπέβαλε Αποκάλυψη Επειγουσών Ανησυχιών. Καταγγελία αντιποίνων εκ μέρους του Grusch με το ICIG σχετικά με λεπτομερείς πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει ο Grusch στις αρχές του 2019 ενώ εργαζόταν για την ειδική ομάδα UAP.
Μια μη διαβαθμισμένη εκδοχή της καταγγελίας που μας δόθηκε αναφέρει ότι ο Grusch έχει άμεση γνώση ότι οι διαβαθμισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με UAP έχουν παρακρατηθεί ή / και αποκρυφτεί από το Κογκρέσο από «στοιχεία» της κοινότητας πληροφοριών «για να εμποδίσουν σκόπιμα τη νόμιμη εποπτεία του Κογκρέσου στο πρόγραμμα UAP». Όλες οι καταθέσεις που παρείχε ο Grusch για τη διαβαθμισμένη καταγγελία δόθηκαν ενόρκως.
Σύμφωνα με τη μη διαβαθμισμένη καταγγελία, τον Ιούλιο του 2021, ο Grusch είχε παράσχει εμπιστευτικά διαβαθμισμένες πληροφορίες στον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας σχετικά με την απόκρυψη πληροφοριών που σχετίζονται με UAP από το Κογκρέσο. Πίστευε ότι η ταυτότητά του και το γεγονός ότι είχε δώσει μαρτυρία, αποκαλύφθηκαν «σε άτομα ή / και οντότητες» εντός του Υπουργείου Άμυνας και της Κοινότητας Πληροφοριών έξω από το γραφείο του IG. Δεν ισχυρίστηκε ότι οι πληροφορίες αυτές αποκαλύφθηκαν αντικανονικά από οποιοδήποτε μέλος του εν λόγω γραφείου.
Ως αποτέλεσμα, ο Grusch υπέστη μήνες αντιποίνων που σχετίζονται με αυτές τις αποκαλύψεις ξεκινώντας από το 2021. Ζήτησε να μην αποκαλυφθούν λεπτομέρειες αυτών των αντιποίνων για να προστατευθεί η ακεραιότητα της εν εξελίξει έρευνας.
Ο Γενικός Επιθεωρητής της Κοινότητας των Υπηρεσιών Πληροφοριών έκρινε την καταγγελία του «αξιόπιστη και επείγουσα» τον Ιούλιο του 2022. Σύμφωνα με τον Grusch, μια περίληψη υποβλήθηκε αμέσως στη Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Avril Haines. την Ειδική Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας· και τη Μόνιμη Ειδική Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Η καταγγελία συντάχθηκε και υπογράφηκε από τον McCullough και τον διευθύνοντα εταίρο του. Τελείωσε με την υπογραφή του Grusch που επισυνάφθηκε στη δήλωσή του ότι «βεβαιώνω επίσημα, υπό τις ποινές της ψευδορκίας, ότι το περιεχόμενο του προηγούμενου εγγράφου είναι αληθές και σωστό εξ όσων γνωρίζω».
Ξεκίνησε έρευνα για αντίποινα πληροφοριοδοτών και ο Grusch ξεκίνησε την επικοινωνία του με το προσωπικό των επιτροπών πληροφοριών του Κογκρέσου σε ιδιωτικές συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών. Σύμφωνα με τον Grusch, ορισμένες πληροφορίες που έλαβε κατά την έρευνά του δεν μπορούσαν να τεθούν ενώπιον του προσωπικού του Κογκρέσου επειδή δεν είχαν τις απαραίτητες άδειες ή την κατάλληλη ερευνητική αρχή.
Ένας εκπρόσωπος της Μόνιμης Ειδικής Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων μας είπε τον Μάρτιο ότι τα μέλη της επιτροπής δεν είναι σε θέση να σχολιάσουν το περιεχόμενο μιας καταγγελίας ή να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα ενός καταγγέλλοντος.
"Όταν έχεις πολλές υπηρεσίες που φωλιάζουν δραστηριότητες UAP σε συμβατικά προγράμματα SAP / CAP, τόσο ως αποδέκτες πληροφοριών που σχετίζονται με την εκμετάλλευση όσο και για επιχειρησιακούς λόγους, χωρίς κατάλληλη αναφορά σε διάφορες εποπτικές αρχές, έχεις πρόβλημα", δήλωσε ο Grusch, αναφερόμενος στα εξαιρετικά μυστικά προγράμματα ειδικής πρόσβασης και ελεγχόμενης πρόσβασης.
Η προθυμία του Grusch να πάρει ρίσκα και να μιλήσει ανοιχτά φαίνεται να ενθαρρύνει άλλους με παρόμοιες γνώσεις που πιστεύουν σε μεγαλύτερη διαφάνεια.
Ο Jonathan Grey, ο αξιωματικός πληροφοριών που ειδικεύεται στην ανάλυση UAP στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος, μιλάει δημόσια για πρώτη φορά, κατονομάζεται εδώ με την ταυτότητα που χρησιμοποιεί μέσα στην υπηρεσία.
Η NASIC, με έδρα την αεροπορική βάση Wright Patterson, είναι η κύρια πηγή της Πολεμικής Αεροπορίας του Υπουργείου Άμυνας για ανάλυση ξένων αεροπορικών και διαστημικών απειλών. Η αποστολή του είναι να «ανακαλύψει και να χαρακτηρίσει απειλές για τον αέρα, το διάστημα, τους πυραύλους και τον κυβερνοχώρο», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού. "Η ομάδα αξιόπιστων εμπειρογνωμόνων του κέντρου προσφέρει μοναδικές δυνατότητες συλλογής, εκμετάλλευσης και ανάλυσης που δεν βρίσκονται αλλού", αναφέρει ο ιστότοπος.
Ο Grey είπε ότι τέτοιες τεράστιες δυνατότητες δεν υποβιβάζονται απλώς στη μελέτη του πεζού. «Η ύπαρξη σύνθετων ιστορικών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν τη συντονισμένη ανάκτηση και μελέτη εξωτικών υλικών, που χρονολογούνται από τις αρχές του 20ού αιώνα, δεν πρέπει πλέον να παραμένει μυστικό», είπε. "Η πλειοψηφία των ανακτώμενων, ξένων εξωτικών υλικών έχουν μια πεζή χερσαία εξήγηση και προέλευση - αλλά όχι όλα, και οποιοσδήποτε αριθμός υψηλότερος από το μηδέν σε αυτή την κατηγορία αντιπροσωπεύει ένα αναμφισβήτητα σημαντικό στατιστικό ποσοστό".
Είναι ασυνήθιστο για έναν γνώστη της Πολεμικής Αεροπορίας να εμφανιστεί, καθώς η Πολεμική Αεροπορία ήταν λιγότερο πρόθυμη από άλλες υπηρεσίες όσον αφορά το UAP.
"Μια τεράστια γκάμα από τους πιο εξελιγμένους αισθητήρες μας, συμπεριλαμβανομένων των διαστημικών πλατφορμών, έχουν χρησιμοποιηθεί από διαφορετικούς οργανισμούς, συνήθως εις τριπλούν, για να παρατηρήσουν και να προσδιορίσουν με ακρίβεια την εξωπραγματική φύση, την απόδοση και το σχεδιασμό αυτών των ανώμαλων μηχανών, οι οποίες στη συνέχεια καθορίζονται ότι δεν είναι γήινης προέλευσης", δήλωσε ο Grey.
Ο Mellon, πρώην αναπληρωτής βοηθός υπουργός Άμυνας για τις υπηρεσίες πληροφοριών, έχει συμβάλει στην οργάνωση διαβαθμισμένων ενημερώσεων για μέλη του Κογκρέσου και άλλους αξιωματούχους σχετικά με τα UAP, οι οποίες περιλαμβάνουν αναφορές σε εξωτικά ανακτηθέντα υλικά. Η πρώτη ενημέρωση που διευκόλυνε σχετικά με την ανάκτηση ανεξήγητων αντικειμένων δόθηκε στα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας στις 21 Οκτωβρίου 2019 και στα μέλη του προσωπικού της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας δύο ημέρες αργότερα, όπως ανέφεραν οι New York Times.
https://www.nytimes.com/2020/07/23/us/politics/pentagon-ufo-harry-reid-navy.html

Ο Mellon λέει ότι μόλις τα μέλη του Κογκρέσου αποκτήσουν μεγαλύτερη επίγνωση των πληροφοριών που παρέχονται στο προσωπικό τους και στον Γενικό Επιθεωρητή, θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν γρήγορα την αλήθεια εάν έχουν τη βούληση να το πράξουν.
«Αυτή είναι μια άνευ προηγουμένου πρόκληση εποπτείας για τις επιτροπές, αλλά πιστεύω ότι έχουμε ηγέτες στο Κογκρέσο που είναι στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε ο Mellon.
Συχνά παρουσιάζονται απόρρητες ενημερώσεις για τον Jonathan Grey και την ομάδα του στο NASIC. "Υπάρχουν υψηλού επιπέδου, διαβαθμισμένο ενημερωτικό υλικό στο οποίο σενάρια πραγματικού κόσμου που περιλαμβάνουν UAP, όπως αποδεικνύεται από ιστορικά παραδείγματα, διατίθενται στο προσωπικό πληροφοριών με βάση την ανάγκη γνώσης", μας είπε. «Είμαι ο αποδέκτης τέτοιων ενημερώσεων για σχεδόν μια δεκαετία».
Ο Νόμος περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2023 ανέθεσε στον Υπουργό Άμυνας, σε συνεννόηση με τον Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να δημιουργήσει για πρώτη φορά έναν ασφαλή μηχανισμό για την εξουσιοδοτημένη αναφορά ευαίσθητων πληροφοριών στα κανάλια άμυνας.
Επιπλέον, η νομοθεσία ζητά την υποβολή εκθέσεων σχετικά με την «ανάκτηση υλικών, την ανάλυση υλικών, την αντίστροφη μηχανική, την έρευνα και την ανάπτυξη» που αφορούν αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα επί του παρόντος και δεκαετίες πίσω.
Ο Δρ Garry Nolan, καθηγητής στο Τμήμα Παθολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ και διάσημος εφευρέτης και επιχειρηματίας με περισσότερες από τριακόσιες δημοσιευμένες εργασίες, έχει ξεκινήσει πάνω από μισή ντουζίνα εταιρείες βασισμένες σε τεχνολογίες από το εργαστήριό του. Ο Nolan έχει εφαρμόσει στο παρελθόν ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες στην ανάλυση εξωτικών υλικών, δημοσιεύοντας την πρώτη εργασία που εξετάζει τέτοια υλικά.
«Ο ανθρώπινος πολιτισμός μεταμορφώθηκε εντελώς από κάτι τόσο μικρό όσο ένας κόκκος πυριτίου ή γερμανίου – δημιουργώντας το υπόβαθρο των ολοκληρωμένων κυκλωμάτων που αποτελούν τη βάση του υπολογισμού και τώρα ακόμη και της τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε ο Nolan.
Η μελέτη ακόμη και μικρών δειγμάτων υποτιθέμενου ανώμαλου υλικού θα μπορούσε να οδηγήσει σε ασύλληπτα οφέλη για την ανθρωπότητα, είπε. «Αυτό που θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί εδώ θα μπορούσε να είναι εκατοντάδες τεχνολογικές επαναστάσεις μπροστά μας. Θα μπορούσε να είναι πιο μετασχηματιστικό για την ανθρωπότητα από αυτό που πέτυχε ο μικροεπεξεργαστής. Φανταστείτε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη και με έναν κόκκο γνώσης για το πώς λειτουργούν».

Για να ενθαρρύνει πιθανούς μάρτυρες να παρουσιαστούν, η νομοθεσία για τους πληροφοριοδότες απαγορεύει σε οποιονδήποτε ομοσπονδιακό υπάλληλο να προβεί σε αντίποινα εναντίον οποιουδήποτε παρέχει εξουσιοδοτημένη αποκάλυψη.
"Η καταγγελία είναι απαραίτητη για τους ελέγχους και τις ισορροπίες της κυβέρνησής μας - και κανένας ομοσπονδιακός υπάλληλος δεν πρέπει να αισθάνεται αποθαρρυμένος από το να προχωρήσει λόγω φόβου αντιποίνων", μας είπε ο βουλευτής Andre Carson. Τον Μάιο του 2022, ο Κάρσον προήδρευσε της πρώτης ανοιχτής ακρόασης του Κογκρέσου για το UAP από το 1968.
Η υπόθεση του David Grusch σηματοδοτεί μια κρίσιμη δοκιμασία για αυτές τις νέες προστασίες των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος και την ικανότητά τους να προστατεύουν τους μελλοντικούς μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος που αποφασίζουν να μιλήσουν.
Ο Jonathan Grey λέει ότι τα μυστικά ήταν απαραίτητα. "Αν και είναι σκληρό καρύδι για να σπάσει, οι πιθανές τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να συλλεχθούν από μη ανθρώπινες ανακτήσεις πληροφοριών / UAP από οποιοδήποτε επαρκώς προηγμένο έθνος και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή ασύμμετρου πολέμου, επομένως, κάποια μυστικότητα πρέπει να παραμείνει", λέει. «Ωστόσο, δεν είναι πλέον απαραίτητο να συνεχίσουμε να αρνούμαστε ότι αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες που προέρχονται από μη ανθρώπινη νοημοσύνη υπάρχουν καθόλου ή να αρνούμαστε ότι αυτές οι τεχνολογίες έχουν προσγειωθεί, συντριβεί ή πέσει στα χέρια ανθρώπων».
Ο Grey σημείωσε ότι η υπόθεση ότι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εκφοβίσει τα άλλα έθνη να διατηρήσουν αυτή τη μυστικότητα για σχεδόν έναν αιώνα εξακολουθεί να επικρατεί ως η κύρια συναίνεση μεταξύ του ευρύτερου κοινού. «Η ελπίδα μου είναι να αποτρέψω τον παγκόσμιο πληθυσμό από αυτή την αρχαϊκή και εξωφρενική αντίληψη και ενδεχομένως να ανοίξω το δρόμο για μια πολύ ευρύτερη συζήτηση», είπε.
Ο Grusch είπε ότι ήταν επικίνδυνο για αυτή την «ογδόντα χρόνια κούρσα εξοπλισμών» να συνεχιστεί με μυστικότητα, επειδή «εμποδίζει περαιτέρω τον παγκόσμιο πληθυσμό να είναι προετοιμασμένος για ένα απροσδόκητο, μη ανθρώπινο σενάριο επαφής με τις μυστικές υπηρεσίες».
«Ελπίζω ότι αυτή η αποκάλυψη θα χρησιμεύσει ως οντολογικό σοκ κοινωνιολογικά και θα παράσχει ένα γενικά ενωτικό ζήτημα για τα έθνη του κόσμου να επανεκτιμήσουν τις προτεραιότητές τους», δήλωσε ο Grusch.
Οι Leslie Kean και Ralph Blumenthal, μαζί με την Helene Cooper, συνέγραψαν το πρωτοσέλιδο άρθρο της 17ης Δεκεμβρίου 2017 στους New York Times που αποκάλυψε την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνά το UAP.

Οι Tim McMillan, Micah Hanks, Craig Labadie και Sean Munger συνέβαλαν σε αυτό το άρθρο.

https://thedebrief.org/intelligence-officials-say-u-s-has-retrieved-non-human-craft/?fbclid=IwAR0y2UoVUVBIUHEgu1Q1iVBOjtgvGY52WOuhCiV4ShVDh1TWeh8RWCjXqO4

Δεν υπάρχουν σχόλια: